TEKSAN İnovatif Medikal Ürünler İstanbul, Bursa ve İzmir'de
Buraya tıklayarak yazıları büyültebilirsiniz Buraya tıklayarak yazıları küçültebilirsiniz
    Üye
    bendevrim Avatarı

Son Giriş
    21.08-2022
    Saat
    16:57
    Yaşadığı Yer
    balıkesir
    Alınan Beğeniler
    37
    Verilen Beğeniler
    33

Zaten Değerlendirdiniz! 0
    STAR, dünyanın en güvenli, en sağlıklı, en konforlu ve en dayanıklı tekerlekli sandalye minderi.
    Merhaba Arkadaşlar;
    sağ kol dirsek üstü+sol bacak diz altı amputeliyim H sınıfı ehliyet ve vergi muafiyeti için geçen sene hastaneye başvurdum (sağlık raporu için)
    hastanede heyete katılan doktorların 3 ü olumlu alabilir derken 4 ü olumsuz alamaz görüşü belirttiler. Raporu alamadım sonuç itibariyle. Hastane bir üst hastaneye sevketti evrağı.

şimdi sorum şu;
    - öncelikle ben H sınıfı ehliyet alabilirmiyim? Alırsam tertibatlımı kullanmak zorundayım yoksa otomatik viteslide alma şansım varmı?
    - hastane üst hastaneye (üniversite hastanesi) sevkettiği için sadece üniversite hastanesinemi gitmem gerekiyor, yoksa başka devlet hastanesine gidebiliyormuyum direk?
    - ve son olarak kaç yerden reddedilme hakkım var bu rapor için, duyuyorum sağdan soldan 3. kez red aldımmı komple kapandığını söyleyenler var, nedir aslı bu işin?

saygılarımla...

Genel Yayın Yönetmeni
    OturanBoğa Avatarı

Gerçek Adı
    Bülent
    Son Giriş
    Dün
    Saat
    23:23
    Yaşadığı Yer
    İstanbul
    Alınan Beğeniler
    3.866
    Verilen Beğeniler
    4.124

@bendevrim

1- Evet, aklı başında bir doktor/heyet bulursanız tabii ki H sınıfı ehliyet alabilirsiniz.
    Aracınız özel donanımlı olmak zorunda. Vites kolu sol ele aktarılmış otomatik vitesli araç

2- Hastane bir üst hastaneye sevk ederken il sağlık müdürlüğü sistemine giriş yapmış olabilir. Eğer öyle olmuşsa, başka hastaneye gittiğinizde sorun çıkar. Ama yine de Yetkili hastaneler'den birine gidip şansınızı deneyebilirsiniz bence

3- Bu konuda il sağlık müdürlüğünün kaydına hakem hastanenin red kararı girdi mi artık tek yol mahkeme olur.

Üye
    bendevrim Avatarı

Son Giriş
    21.08-2022
    Saat
    16:57
    Yaşadığı Yer
    balıkesir
    Alınan Beğeniler
    37
    Verilen Beğeniler
    33

Panthera: hafif, agresif ve zarif aktif tekerlekli sandalye...
    Eyvallah teşekkürler OturanBoğa,
    öncelikle hastane il sağlık müdürlüğü sistemine girmişmi onu öğrenelim,
    sonrasında aklı selim heyeti arayalım,
    denemek gerekir...