TEKSAN İnovatif Medikal Ürünler İstanbul, Bursa ve İzmir'de
Buraya tıklayarak yazıları büyültebilirsiniz Buraya tıklayarak yazıları küçültebilirsiniz
    Üye
    stiloking Avatarı

Gerçek Adı
    çağlar
    Son Giriş
    05.11-2020
    Saat
    19:03
    Yaşadığı Yer
    antalya
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    4

Zaten Değerlendirdiniz! 0
    STAR, dünyanın en güvenli, en sağlıklı, en konforlu ve en dayanıklı tekerlekli sandalye minderi.
    Daha önceden yazıldı ve cevaplandıysa kusura bakmayın bulamadım kafama takılınca da sabredemedim.
    Benim sorunum şu;
    İş kazası geçirdim t10-11 kırığım var 2001 yılından beri engelliyim.İş kazası olduğu için dava işleri oldu sgk özür oranımı belirtir rapor istedi üniversite hastanesi %100 bakıma muhtaç raporu verdi dava dosyasına elimde rapor yok ama sgk sistemde %100 bakıma muhtaç raporum var ve sgk bu rapora dayanarak malulen emekli etti

Kafama takılan soru şu;%100 bakıma muhtaç raporu ile h sınıfı ehliyet alamaz mıyım?
    Ehliyet için yeni rapor şart galiba yeni raporda oran düşerse davama etkisi olur mu acaba?

Engelim kısaca bel kırık bacakları kullanamıyorum tekerlekli sandalye kullanıyorum acaba ortopedik engel ehliyet almaya izin verir mi acaba?

Bilgisi olan abilerim yardım edin ehliyet için davayı yakmayalım.

Üye
    3T3N1TY Avatarı

Gerçek Adı
    Cenk YİĞİT
    Son Giriş
    16.05-2016
    Saat
    14:58
    Yaşadığı Yer
    izmir
    Alınan Beğeniler
    3
    Verilen Beğeniler
    0

@stiloking Pratikte araç kullanmak ve yeni satın almak için rapor çıkartabilirsiniz ama size ehliyette sorun çıkartırlar ve sonuç olumsuz olur , en güzeli elinizdeki rapor ile ötv muafiyeti ile bir araç alın şoför olarak birileri size yardımcı olsun

Genel Yayın Yönetmeni
    OturanBoğa Avatarı

Gerçek Adı
    Bülent
    Son Giriş
    Bugün
    Saat
    17:32
    Yaşadığı Yer
    İstanbul
    Alınan Beğeniler
    3.875
    Verilen Beğeniler
    4.128

Panthera: hafif, agresif ve zarif aktif tekerlekli sandalye...
    @stiloking

Ellerini kullanabildiğin sürece H sınıfı sürücü belgesi de ötv-mtv istisnalı araç alımı da mümkün. Bunun için yeni rapor almalısın.

Alacağın yeni raporun davana etkisi olacağını sanmam. İşgücü kaybı ile sürücü olabilirlik iki ayrı konudur zira.

Önce H sınıfı sürücü belgesi alman lazım. Sonra da araç...