Geçmiş olsun raporun %90 üzeri rapor alırsan 2013 aracının ÖTV sini alamassın aracını satar ÖTV siz yeni araç alırsın daha karlı olursun
Bugün kontrole gittim ve kalp EF % 20 çıktı.
Hastalık: Aort kapak değşti, aort kökü, aort damarı değişti, mitral kapak tamir edildi ring takıldı, iki defa VT ve VF nedeniyle ablasyon, CRT-D pil takıldı ve AV NODE ABLATİON yapıldı.
Soru : Vergi indirimi şu an sürekli %50 , tekrar rapor alarak vergi indirimini %90 üstü alırsam ( Şu an EF %20).
2013 eylül'de aldığım sıfır arabanın ÖTV iadesini alabilirmiyim.
Geçmiş olsun raporun %90 üzeri rapor alırsan 2013 aracının ÖTV sini alamassın aracını satar ÖTV siz yeni araç alırsın daha karlı olursun
Malesef geri alamazsınız aracı satıp yeni arcı ötvsiz alabilirsiniz ancak bu arada şimdiki aracınızı fazla zarar etmeden satabilirseniz karlı çıkarsınız .
Emekliyim %50 vergi indirimden.
B sınıfı ehliyeti H sınıfı ehliyetine çevirmek için izlemem gereken yol nedir.
H sınıfı ehliyet alınca ÖTV indiriminden yararlana biliyormuyum.
Hastalık: Aort kapak değşti, aort kökü, aort damarı değişti, mitral kapak tamir edildi ring takıldı, iki defa VT ve VF nedeniyle ablasyon, CRT-D pil takıldı ve AV NODE ABLATİON yapıldı. EF % 20
Ne yazık ki ortopedik rahatsızlıklar dışında % 90 altındaki raporlarla ötvsiz araç alınamıyor
Dikkat ederseniz % 50 vergi indirimden emekliyim yazıyor, fakat altta'da rahatsızlığım ilerledini ve EF % 20 olduğunu yazıyor ve bu durumda benim alacam rapor %100 olacak.
Benim sorduğum'da bu raporu yükseltmek için nasıl bir yol izlemem gerekiyor.
1 ) ötv kanunu geriye doğru yürümeyen bir kanundur . mal ilk piyasa anındaki durumuna göre ötv ye tabi dir . sonraki değişiklikler ötv yi etkilemez . kıssaca ötv nizi geri alamazsınız .
2 ) raporunuzu % 90 veya üzeri bir orana çıkartmanız durumunda ötv den faydalanıp yeni bir araç alabilirsiniz .
3 ) sizin rapor oranınızın % 90 veya üzeri bir rakama çıkması tıbben riskli bir durumda olduğunuza işarettir . eğer doktorlar bu çok riskli durumda bile araç kullanmanızda sakınca yoktur raporu verirlerse b sınıfı ehliyetiniz ve % 90 üzeri raporunuzla ötv indirimli araç alıp kullanabilirsiniz
eğer anlattığınız gibi rahatsızlıklara sahipseniz ve de 3 nolu satırda yazdığım şartlarda araç alıp kullanma şansına sahip olursanız sizin kim olduğunuzu öğrendiğim anda resmi makamlara şikayet ederim çünkü mevcut rahatsızlığınızla araç kullanmanız son derece riskli . dışarda bizim dışımızda yaşayan insanlara zarar vermeyi kabul edemem . sizden ricam lütfen bu şekilde araç kullanmayın
saygılar
Doktor benim araç kullanmayı sakınca görmüyor.
Kalp pili olup profesyonel olarak araç kullanan çok insan var ki ben sadece kendi aracımı kullanıyorum.
Forumda kalp rahatsızlığı olup %90 raporu olup araç kullananlar var.
Bırakında kullanıp kulanamayacamız doktorlar karar versin.
Siz polemi yapacanıza bana raporu yükseltmem için hangi yolu izleyeceme öneride bulunursanız daha çok yardımcı olacanıza inanıyorum.
Saygılar