TEKSAN İnovatif Medikal Ürünler İstanbul, Bursa ve İzmir'de
Buraya tıklayarak yazıları büyültebilirsiniz Buraya tıklayarak yazıları küçültebilirsiniz
    Üye
    Tuna51 Avatarı

Son Giriş
    21.03-2015
    Saat
    23:31
    Yaşadığı Yer
    İstanbul
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

Zaten Değerlendirdiniz! 0
    STAR, dünyanın en güvenli, en sağlıklı, en konforlu ve en dayanıklı tekerlekli sandalye minderi.
    Öncellikle herkeze meraba arkadaşlar
    Ben 2010 yılında %90 engelli kızım üzerine Renault megane sport tourer aldım 60 lık aracı 35 e felan almıştım o zamanlar heralde ,5 yıl doldu ve bundan 1 hafta önce bir alıcı ile anlaştık tam notere gittik ve noter mahkeme kararı olmadan satamassınız dedi ve mahkeme başvurusunu yaptım sulh hukuk mahkemesi işte ve şuan bekliyorum 1 haftadır da araştırıyorum internet sitelerinde ,forumlarda felan vasili olan %90 olan araç satımı ile alakalı konularını bir türlü bulamadım şimdi sorularım
    1-Kızımın üzerine olan bu engelli aracını satarken mahkeme araca fiyat biçiyormuş diye duydum doğrumudur?
    2-Şimdi araca fiyat biçiyorlar ve o fiyatın üstüne çıkılıyormu??
    3-Ve birde mahkeme banka hesabı felan açıyormuş parayı oraya yatırıyormuşum ve yeni bir araç alırken yene izin isteyip bankadan parayı çekiyorumuşum yani ben yeni bir araç almasam o parayı çekemezmiyim yada ötv sini felan alırken almadık ya o ötv yi felan ödeyecekmiyiz ?
    4-Mahkeme dava tarihi verecekte ne kadar sürer yani ne kadar bekliyeceğim şimdi ???
    ---Bu konuları bilen varsa lütfen yardım edin ne kadar karmaşık iş kafam allak bullak bu satış işlemleri off yardımlarını bekliyorum

Üye
    yunus.emre Avatarı

Son Giriş
    02.04-2018
    Saat
    07:30
    Yaşadığı Yer
    samsun
    Alınan Beğeniler
    1
    Verilen Beğeniler
    0

1.mahkeme araca fiyat biçmiyo diye biliyom fakat yanılıyorda olabilirim.
    2.evet araç satıldıgında para bir hesaba yatmakta ve özürlü kişinin giderlerine para harcanmaktadır fakat bu harcamaya sadece mahkeme(hakim) izin vermektedir.Yok ben o parayla yine araba alcam diyosan ona da hakim karar vermekte.
    4.bende mahkemeden araç alımı için izin alma aşamasında oldugum için başvurdugum tarihten 1 ay sonrasına mahkeme günü verdiler.Genellikle dosya yogunluguna baglıdır ama 1 aydan aşağı duruşma günü vermezler. bizim duruşma tarihi 25 şuabat ta. 10-15 günede gerekçeli karar çıkmakta yani süre 3 aya yakındır.

Genel Yayın Yönetmeni
    OturanBoğa Avatarı

Gerçek Adı
    Bülent
    Son Giriş
    Dün
    Saat
    23:23
    Yaşadığı Yer
    İstanbul
    Alınan Beğeniler
    3.866
    Verilen Beğeniler
    4.124

Panthera: hafif, agresif ve zarif aktif tekerlekli sandalye...
    Ne yaptınız @Tuna51 ?

Başlığın Etiketleri