Monoküler B sınıfı ehliyet alırsınız. sürücü yönetmeliği 'ni inceleyin lütfen.
Monoküler B sınıfı ehliyet alırsınız. sürücü yönetmeliği 'ni inceleyin lütfen.
Ehliyet alınabilir gayet tabi neden alınmasın , İnşallah alırsınız kardeşim. Bide soru sorayaım : Peki İki elindede Miyoklonik distoni tanısı olan lakin parça eksikliği olmayan nörölojik bir duruma bağlı kısmi kullanım zorluğu olan sağ el sol el toplamda yüzde 80 raporu olan birisi MTV ve ÖTV Vergi indiriminden faydalanabilirmi ?? Saygı ve selamlarımla ??????????
%90 ve üzeri olmadıkça ÖTV MTV muafiyetinden faydalanamaz.
Ancak sizinb elirttiğiniz "İki elindede Miyoklonik distoni tanısı olan lakin parça eksikliği olmayan nörölojik bir duruma bağlı kısmi kullanım zorluğu olan sağ el sol el" kapsamı çözemeyeceğim için dr. kontrolünden sonra Dr. görüşü almak lazım. DR. uygun görürse %80 orana bakmaksızın ÖTV MTV.siz araç alabilirsiniz.
ALADIM Erol Paşam Teşekkürler Sağolasın , ben muallakta kalıyorum arkadaş sol el problemi var vergi indirimli araç alamazsın diyenlerde var kardeşim sen zaten 10 yıllık araç kullanıcısısın 10 yıldır da b sınıfı ehliyetin var ellerin tam kullanım zorluğu mevcut sadece sen yüzde yüz vergi indirimli araç alabilirsin zorla gir başvuru yap diyende var bilemedim arkadaşım .... SAYGI VE SELAMLARIMLA .........