TEKSAN İnovatif Medikal Ürünler İstanbul, Bursa ve İzmir'de
Buraya tıklayarak yazıları büyültebilirsiniz Buraya tıklayarak yazıları küçültebilirsiniz
    Üye
    isosule Avatarı

Son Giriş
    13.02-2015
    Saat
    10:18
    Yaşadığı Yer
    istanbul
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

Zaten Değerlendirdiniz! 0
    STAR, dünyanın en güvenli, en sağlıklı, en konforlu ve en dayanıklı tekerlekli sandalye minderi.
    Hayirli aksamlar....Babamin %85 engel orani var ozel tertibatli 0 arac aldik 4 ay once fakat babamin araci aldiktan sonra Görme derecesi dustu bu nedenle araci kullanamiyor ozel tertibatli oldugu icin araci ondan baskasininKullanmasida yasak...Aracin satilmasini istiyoruz satis islemleri icin nereye basvurmamiz gerekiyorAraci krediyle almistik bi kismini arac kredisi ile banka bize zorluk cikartirmi?5 yil dolmadan satislarda ozel bi izin almamiz gereken bi yer varmi? Bilgisi olan arkadaslardan yardim bekliyorum

Üye
    salim52 Avatarı

Gerçek Adı
    salim kaykusuz
    Son Giriş
    29.11-2019
    Saat
    11:09
    Yaşadığı Yer
    İSTANBUL
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0
    Blog Mesajları
    1

merhaba babanızın görme engeli daha cok ilerlediğini araştırma hastanesinden tekrar rapor çıkarabilir ve aracınızı ailede 3 kişiye kadar kullanma hakkı alabilirsiniz diye düşünüyorum yanılıyorda olabilirim bir araştırn yada engelli birisine satabilirsiniz..

Üye
    mmmustafa Avatarı

Son Giriş
    21.11-2016
    Saat
    13:08
    Yaşadığı Yer
    ankara
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0
    Blog Mesajları
    1

Panthera: hafif, agresif ve zarif aktif tekerlekli sandalye...
    aracınızı engelli birine satabilirsiniz ama krediyle aldık diyorsunuz satabilmek için kredi borcunu kapatmalısınız zor bir durum kolay gelsin
    babanıza geçmiş olsun