TEKSAN İnovatif Medikal Ürünler İstanbul, Bursa ve İzmir'de
Buraya tıklayarak yazıları büyültebilirsiniz Buraya tıklayarak yazıları küçültebilirsiniz
    Üye
    ozanefe Avatarı

Son Giriş
    23.11-2017
    Saat
    14:15
    Yaşadığı Yer
    DENİZLİ
    Alınan Beğeniler
    2
    Verilen Beğeniler
    0

Zaten Değerlendirdiniz! 0
    STAR, dünyanın en güvenli, en sağlıklı, en konforlu ve en dayanıklı tekerlekli sandalye minderi.
    Ben 2001 yılında çalışırken rahatsızlandın ve karaciğer nakli oldum.Primim yetiyor fakat yıl bekliyorum 4 yıldır.2015 mart ayında günüm dolacak ve malülen emeklilik için başvuracağım.Şu anda ehliyetim yok. Malülen emekli olurkan ehliyete el koyuyorlar dediler alamadım.Bne emekli olduktan sonra ehliyet alamayacak mıyım? Bilgisi olan var mı?Raporum sol gözde protez olduğu için %87 Sadece karaciğer nakli için %70 verdiler.

Üye
    allakasi Avatarı

Gerçek Adı
    ugur
    Son Giriş
    22.12-2021
    Saat
    20:25
    Yaşadığı Yer
    istanbul
    Alınan Beğeniler
    5
    Verilen Beğeniler
    0

normal ehliyet alırsan saglam raporla sıkıntı olabilir fakat h türü bir ehliyet verirlerse sıkıntı olmaz gibime geliyor genede sgk ya baş vurup bilgi alır sanız sizin için iyi olur sgk bazen malülen emekli olup norma ehliyet alanları trafige bildirip iptalini istiye biliyor

Genel Yayın Yönetmeni
    OturanBoğa Avatarı

Gerçek Adı
    Bülent
    Son Giriş
    Bugün
    Saat
    13:47
    Yaşadığı Yer
    İstanbul
    Alınan Beğeniler
    3.873
    Verilen Beğeniler
    4.127

Panthera: hafif, agresif ve zarif aktif tekerlekli sandalye...
    Eğer hastane sizin için ehliyet alamaz diye emniyet'e bildirimde bulunursa, maalesef alamazsınız. Ama bunu yapmamışsa ve sürücü yönetmeliği'Ne göre sürücü belgesi almak konusunda sorun yaşamazsanız, ne ala...