Hem ÖTV-MTV'den muaf araç alabilirsiniz rapor oranı önemli değil, hem bu aracı herkes kullanabilir. Siz de tüm otomatik vitesli araçları kullanabilirsiniz.
öncellikle herkese merhabalar;
daha önce acıldımı bilmiyorum ama açılmışsada kusura bakmayın
%45 raporum var raporumda ^^otomatik vitesli^^ araç kullanabilir yazıyor herhangi bir tertibat ihtiyacım yok ayrıca H sınıfı ehliyetim var ehliyetimde otomatik vitesli araç yazıyor.
şimdi net olarak kafama takılan soru;
1- bu aldığımız veya almak istediğimiz aracı ben dışımda kimler kullanabilir
2-ortapedik engelli (sadece sol ayakda) olduğum için %45 raporumla ötv ve mtv hangisinde yararlanırım
cevapveren vermeyem herkese selamlar sagılarımla
Hem ÖTV-MTV'den muaf araç alabilirsiniz rapor oranı önemli değil, hem bu aracı herkes kullanabilir. Siz de tüm otomatik vitesli araçları kullanabilirsiniz.
kelebek hanım cevap için tşk ederim çok özür dilemek kaydı ile size bir soru daha sormak istiyorum bu bahsettiğiniz herkes kullanabilir konusunda resmi yazının örneğine nerden ulaşabilirim sizin bildiğiniz bir yol varmı acaba çünkü ben şehir merkezinden 80 km uzakta oturuyorum yeri gelecek kardeşim alıp götürücek yeri gelecek babam alıp gidecek kontrol edilirse problem çıkmaması açısından o yazının çıktısını alıp dosyaya koyup almak istediğim araça belge olarak araçta taşıyacağımda tekar kusura bakmayın sagılarımla
Bunun tek dayanağı 53. maddenin eski ve yeni hali. :
http://www.engelliler.biz/forum/ozel...al-edildi.html