Raporunda ne tür ibareler var Ferit?
Arkadaşlar merhaba yakın bir zamanda Otomatik vites 1.6 motor 2003 model Toyota corolla aldım. malumünüz sıfır araç alıp ötv indiriminden faydalanamıyoruz
Otomatik vites araç alırken özel tertibat taktırmam gerekir mi? sol el parmakları olmayan biri olarak araç kullanmakta ( silecek kolu ,sinyal sensoru,direksiyon hakimiyeti vb ) hiçbir sıkıntı yaşamıyorum
Şayet gerekiyorsa ne yapmam gerekiyor ? teşekkür ederim.
Raporunda ne tür ibareler var Ferit?
"Özel tertibatlı araç kullanır" yazıyor Bülent bey bunun dışında birşey belirtilmemiş
( cevap vermekte geciktiğim için kusuruma bakmayın yanıtsız kaldığını düşünerekten dönüp bakmamıştım )
bende 2. el aldım mtv indirimi için mühendise başvurdum yaklaşık 1000 tl masraf cıktı bilgin olsun
1000 Lira masraf cıkarırsa hiç uğraşmam zaten yıllık 300 lira vergisi var aracımın öyle şey mi olur aracı da 3 sene en fazla kullanır satarım.3 yılda ancak kendini amorti eder. ayrıca sen şimdi aracı satmaya kalınca da tertibatı cıkar ruhsata işle yine o kadar masraf
Silecek kolları vb. şeyleri sağ ele aktaran bir donanım yaptırırsan mtv'den istisna olabilirsin: Konuyla ilgili Özelge