TEKSAN İnovatif Medikal Ürünler İstanbul, Bursa ve İzmir'de
Buraya tıklayarak yazıları büyültebilirsiniz Buraya tıklayarak yazıları küçültebilirsiniz
    Üye
    starmhmt Avatarı

Gerçek Adı
    Masferli
    Son Giriş
    Saat
    Yaşadığı Yer
    İSTANBUL
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

Zaten Değerlendirdiniz! 0
    STAR, dünyanın en güvenli, en sağlıklı, en konforlu ve en dayanıklı tekerlekli sandalye minderi.
    Selamüaleyküm. Merhaba Arkadaşlar. Yaklaşık 1 ay önce bulunmuş olduğum ilin Eğitim ve Araştırma Hastanesinde KERATOKONUS hastası olarak %54 oranında gözden Sağlık Kurulu Raporu aldım. Kendim Şuan Sağlık memuru olarak görev yapmaktayım. Araç kullanmak için Ehliyet almak istiyorum ve sizlerinde çok iyi bildiği gibi Normal araç ehliyet sürücü belgesi B sınıfı olarak geçiyor . Fakat Şöyle bir durum var %54 Gözden Engelli olduğum için H SINIFI SÜRÜCÜ BELGESİ alabilir miyim yoksa normal B sınıfı Sürücü belgesi mi almalıyım. Eğer H sınıfı Sürücü belgesi alamayacak isem B sınıfı Sürücü belgesi için
    SAĞLIK RAPORUNU nasıl alabilirim. Sonuçta Engelliyim verirler mi Sağlık Raporunu. Bilgilerinize saygılarımla .

Genel Yayın Yönetmeni
    OturanBoğa Avatarı

Gerçek Adı
    Bülent
    Son Giriş
    Bugün
    Saat
    02:49
    Yaşadığı Yer
    İstanbul
    Alınan Beğeniler
    3.943
    Verilen Beğeniler
    4.211

Her şeyden önce H sısnıfı sürücü belgesinin size sağlayacağı hiç bir avantaj yok. Yani, sürücü yönetmeliği'ne göre B sınıfı sürücü belgesi alabiliyorsanız, alın. Baktıni ki vermiyorlar, o zaman H alırsınız.

Üye
    starmhmt Avatarı

Gerçek Adı
    Masferli
    Son Giriş
    Saat
    Yaşadığı Yer
    İSTANBUL
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

Çok Teşekkür ederim Bülent [B]ey. Allah razı olsun. Peki %54 Kerotokonus Hastalığı için verilmiş olan SAĞLIK KURULU RAPORU ile araç alsam bir faydası olur mu? KDV indirimi veya ÖTV İndirimi veya Benim bilmediğim bir fayda ... ???

Genel Yayın Yönetmeni
    OturanBoğa Avatarı

Gerçek Adı
    Bülent
    Son Giriş
    Bugün
    Saat
    02:49
    Yaşadığı Yer
    İstanbul
    Alınan Beğeniler
    3.943
    Verilen Beğeniler
    4.211

Panthera: hafif, agresif ve zarif aktif tekerlekli sandalye...
    Hayır, rapor oranınız % 90 ve üzeri olamayacağından araç alımında hiç bir avantajdaj yararlanamazsınız maalesef.