Hayır. Araç için Yetkili hastaneler'den alınan rapor olması şart. Aynı raporda hem araç hem de ehliyet için ibare koydurursanız bir taşla iki kuş vurmuş olacaksınız.
Hayır. Araç için Yetkili hastaneler'den alınan rapor olması şart. Aynı raporda hem araç hem de ehliyet için ibare koydurursanız bir taşla iki kuş vurmuş olacaksınız.
B sınıf için yeterli h sınıfı için yeterli değil.
H sınıfı ehliyettede psikiyatri ve göz olması gerekiyor bu ikisi sağlam derse ortopedi doktorunun vereceği (h sınıfı ehliyet alabilir özel tertibatlı düz yada otomatik vites araç kullanabilir) ibaresi rapor geçerli olur ehliyet te ve araç alımında
ben h sınıfı ehliyet alır özel donanımlı araç kullnabilir diye rapor almıştım sadece ortopedi dr undan. araç almak içinse devlet hastamesinden almıştım.
ben araştırma hastanesinden üç ortopedi doktorunun imzası ile araç almıştım ama.
3 imzalı raporla araç almak mümkün değil. Sizinkisi şans olmuş![]()
iki şey için verilmiyormuş o yüzden h tipi özel tertibatlı araç için başvurdum. bakalım ne sonuç verecekler
O ne demekmiş yahu! Nasıl iki şey için verilmez! Olur mu öyle ahmaklık.
sadece bir şey için rapor alabilirsiniz ikinci bir şey için alamazsınız dedi. yoksa ötv indiriminide işaretleyecektim
Olmaz öyle şey. Saçmalamış görevli. Nerede yazıyormuş o
Arkadaşlar evrak bölümüne koymuş oldukları görevliler bu işlerden anlamıyor.Onun için isteklerinizi bir dilekçe halinde sunun ( sitemizde örneği vardı yanılmıyorsam).Ben dilekçeme vergi indirimi + h sınıfı ehliyet + ÖTV muafiyeti + ücretsiz seyahat ( sadece İETT lerde geçerli ) olmak üzere bir sürü şey ekledim.Görevli bu böyle olmaz dedi.Bende; sen dilekçemi ekle dosyama olurmu olmazmı sonra bakarız dedim.İstediğim her şey bir rapor halinde tarafıma teslim edildi.Silivri devlet hastanesi yıl 2011.