ben de sağ kol dan %50 engelim vardı.ehliyet almak için kurula girdim.kurul bana hiç bir sınıf ehliyet alamaz diye araç kullanamaz diye rapor vermiş.raporu görünce şok oldum.sonra düşündüm acaba bu h sınıfı ehliyeti kime veriyorlar diye sonra biraz internetten araştırdım. bu siteden hazır forumlardan oturan boğa Allah ondan razı olsun gerekli kanun ve benim gibi hatta daha kötü durumda olanların bile ehliyet alabilir raporlarını koymuş forumlara bende bunların çıktısını alarak il salık müdürlüğüne itiraz ettim.hakem hastanede durumu gören 3 uzman ortopedi doktoru inceledi ve ilk raporu veren hastanenin haklı olduğunu beyan etti.ve benim ehliyet alamaya cağımı söylediler.bende kanunlar öyle demiyor ama dedim.hangi kanunmuş göster dediler.kanun maddesini gösterince bu seferde iyi ama bu şekilde ehliyet alan yoktur dediler.bende netten çıktılarını aldığım raporların fotokopilerini gösterdim.ve haklı olduğumu anladılar ve raporumu h sınıfı ehliyet ala bilir özel donanımlı araç diye verdiler.ehliyetimi aldım.ehliyette de özel donanım yazıyordu ama ehliyetimi kaybettim tekrar çıkartım ama bunda özel donanım ibaresi yoktu.sordum kanunlar değişti artık ehliyetlerde içerik yazmıyordu. doktorlara şunu söyledim eğer ben size güvenip kanunları biliyorsunuz diye güvenip hazırlıksız gelseydim benim hakkımı gasp edecektiniz öyle değil mi ömür boyu beni bu haktan mahrum edecektiniz dimi dedim.evet öyle dediler.kısacası biraz araştırıp rapora il sağlık müdürlüğüne itiraz edip özel donanımlı araç kullanabilir diye değiş titre bilirsin diye düşünüyorum rapor değişince tüm problemler de ortadan kalkar.sağlıcakla kal...