h sınıfı ehliyetim var ama ne ehliyette ne raporumda öyle bir ibare yok benim ne yapmam lazım, araba alacağım zaman hastaneye gidip sırf bunun için rapor talebinde bulunmammı lazım ? nasıl bir yol izlemeliyim?
h sınıfı ehliyetim var ama ne ehliyette ne raporumda öyle bir ibare yok benim ne yapmam lazım, araba alacağım zaman hastaneye gidip sırf bunun için rapor talebinde bulunmammı lazım ? nasıl bir yol izlemeliyim?
Oğuz, sen de yukarıdaki mesajımda yazdığı gibi bir rapor alacaksın. Raporun birini emniyete götürüp "otomatik vites" ibaresini ehliyete/dosyaya işleteceksin, diğeri ile vergi avantajlı araç alacaksın
Abi teşekkür ederim, bu raporu aldığımızda geçerlilik süresi nekadardır 1 yılmı ?
Ehliyet için 1 yıl, ÖTV için kısıtlama yok tabi raporda sürekli ibaresi olursa.
Bülent abi yani 2003 deki raporda arkasında h ehliyeti alabilir yada otamatik vitesli araç yazması önemli değil bizim hasteneden h ehliyeti alabilir otamatik vites kulanabilir raporu almamız yeterli
Evet. 2003 raporunu unut gitsin. Yeni rapor alacaksın.
biz sadece h ehliyeti ve otamatik vites araç alabilir raporu alacaz 2003 deki rapor duracak hasteneye gidecem h ehliyeti ve otamatik vites kulanabilir raporu alacam teşekkürler abiii cok teşekkürler allah ne muradın varsa versin
2003 deki raporun üstüne h ehlyeti alabilir otamatik vites kulanabilir raporu ile araç alabiliyoruz anladım ben doğru deyilmi abii