rahatsızlığın ortopedik ise (emniyet kabul etmiyor) devlet hastanesinden almak zorundasın.
rahatsızlığın ortopedik ise (emniyet kabul etmiyor) devlet hastanesinden almak zorundasın.
Tam teşekküllü bir devlet veya üniversite hastanesinden alman gerekli vergi indirimi,ehliyet vs için
Öyle bişey mümkün olsa parayı bastırırım.%90 'lık bir rapor alırım.Tüm indirimlerden yaralanırım..![]()
Tereddüt yaşatmayacak bir sakatlıktan dolayı alınacaksa rapor ve daha da önemlisi rapor araç alımında kullanılmayacaksa, evet, aile hekiminden ya da özel hastaneden alınan raporları Emniyet kabul edebiliyor.
ben 2011 de özel hastaneden aldım h sınıfı ehliyet raporunu emniyet hiçbir sıkıntı çıkarmadı
2012 yılında B ehliyetinden H 'a sertifika ile başvurdum başka bir il den gelen rapor kabul edilmez dendi..
--- Şu karşıda özel bir hastane var ortopedi bölümündeki doktor gereken yazıyı yasın ve onaylasın dendi..
işlemleri yaptırdım ve ertesi gün ehliyetimi aldım..
ewet başka bir ilden aldığın rapor geçersiz oluyor aynı ilden aldın mı sorun çıkmıyor![]()
işitme agırlıklı tanımlanamamıs engelli olunca özel hastaneler verebılıyormu raporu.
forsa;
ercü kardeş B sınıfı ehliyetten H sınıfına geçerken sınava filan girilmiyormu acaba.benim sağ polio sekelim % 40 raporum var,,ötv den yararlanmak için ne yapmalıyım.