Eksik muayne sonucu rapor %87 geldi. Tam bağımlı ve ağır engelli ibaresi de mevcut. Ehliyetim yok ötv li araç alma şansım nedir?
Merhaba hayırlı olsun sağlıkla kullanın. Peki daha önce bı araciniz var mıydı olunca sorun oluyor mu ek karar çıkıyor mu? Ben annem adına alacağım ama eşimin yirmi yıllı eski bir aracı var bunu sorun ederler mi acaba şuan bı bayi ile anlaştık proforma fatura bekliyoruz faturadan sonra ek karar için başvuracağım.
Merhaba %90 üzeri zihinsel raporu olan annem adın ÖTV muafiyetli araç almak için bir bayi ile anlaştık. Proforma fatura bekliyorum bu fatura ile beraber ek karar çıkartmam gerekiyor(Vasi olarak daha önce atanmıştım) yalnız eşimin adına yirmi yıllık bir araç var bunu sorun edebilirler mi ? Onay verilir mi acaba ek karara ?
Eksik muayne sonucu rapor %87 geldi. Tam bağımlı ve ağır engelli ibaresi de mevcut. Ehliyetim yok ötv li araç alma şansım nedir?
@Ersin4141 ehliyetiniz yoksa yüzde 90 yada 90 altı ortopedik rahatsız lığınıza göre ehliyetiniz olması gereklidir onun haricinde ötv siz araç alamazsınız
İyi günler, hangi bayii ile anlaştınız
Merhaba. %97 ağır engelli olarak rapor almıştım 2 yıl önce. Beyin tümör den ameliyat oldum ve inme sorunu yaşadık geçici olarak. Sizlere sormak isterim. Kardeşim araba almak istiyor. Kardeşime araba alabilirmiyim. Ayrıca 2 tane icra borcum mevcut. Vergi indirimi ile erken emekli oldum maaşıma müdahele edilemiyor. Araba mecbur olarak benim üzerime olacağı için sorun olurmu.
RAPOR AÇIKLAMA
EMEKLİLİK,BAKIM YARDIMI,SOSYAL YARDIMİ,VERGİ İNDİRİMİ,BELEDİYE HİZMETLERİ,ENGELLİ KİMLİK KARTI,ÖTV,FTR VE EĞİTİM İÇİN.
Merhaba.%96 engelli raporu aldım.Raporumda "HASTANIN VASİ TAYİNİN GEREKİP GEREKMEDİĞİ KARARININ RESMİ MAHKEME YAZISINI TAKİBEN PSİKİYATRİ SAĞLIK KURULU
TARAFINDAN DEĞERLENDİRİLMESİ UYGUNDUR. BU KESİTTEKİ DEĞERLENDİRİLMESİNE GÖRE KESİN RAPOR OLMAMAKLA
BERABER VASİ TAYİNİNE GEREK YOKTUR. Özel Tertibatlı Araç Kullanmasına İhtiyaç Yoktur." yazıyor.Kendi üstüme araç alıp kendim kullanabilir miyim?Araç için hemen başvurabilir miyim?
@deasn12
Araba sizin üzerinize olduğu için icraya tabidir. Parasını kardeşinizde verse fark etmez. Doğrudan icra edilebilir aracınız.