TEKSAN İnovatif Medikal Ürünler İstanbul, Bursa ve İzmir'de
Buraya tıklayarak yazıları büyültebilirsiniz Buraya tıklayarak yazıları küçültebilirsiniz
    Üye
    benn Avatarı

Son Giriş
    05.06-2023
    Saat
    23:16
    Yaşadığı Yer
    kütahya
    Alınan Beğeniler
    2
    Verilen Beğeniler
    2

Zaten Değerlendirdiniz! 0
    STAR, dünyanın en güvenli, en sağlıklı, en konforlu ve en dayanıklı tekerlekli sandalye minderi.
    arkadaşlar parapleji (iki ayak felç) olup ta yakın zamanda h sınıfı ehliyet alan var mı?(daha önceden b sınıfı ehliyet mevcut)eğer varsa nasıl bir yol izlendi?
    Ben h sınıfı ehliyet alabilir diye rapor aldım.Sosyal hizmetler uzmanı b sınıfı ehliyetini emniyete verip h ile değiştirecen kursla işin yok dedi,
    milli eğitime baktım orda da öyle yazıyor.
    emniyete sordum sürücü kursuna sor dedi,sürücü kursuna sordum yeniden direksiyon sınavına girip 1500 lirayı verip yeniden ehliyet almalısın dendi. Yani muamma.Varsa benimle aynı durumda olan lütfen yazsın.

Üye
    serka335 Avatarı

Son Giriş
    18.05-2020
    Saat
    23:36
    Yaşadığı Yer
    istanbul
    Alınan Beğeniler
    1
    Verilen Beğeniler
    0

sürücü kursundan yeniden direksiyon sınavına girmen lazım yazılı degil sadece direksiyon bol şanş

Üye
    tsrahman Avatarı

Gerçek Adı
    Tayyip Rahm Saltoğlu
    Son Giriş
    11.05-2023
    Saat
    09:23
    Yaşadığı Yer
    Trabzon
    Alınan Beğeniler
    10
    Verilen Beğeniler
    4

kurs paraları çok evet. ben Trabzon da sadece kurs parası 1250 tl istendi birde emniyet ayağı var 350 civarı tutuyor. ben farklı bir ilde bir kursa yazıldım 2 ay önce ve 500 TL kurs ücreti verdim Gümüşhane ilinde. bir günlüğüne gittim direksiyon sınavına girdim ve kazandım. şuanda şöforler cemiyetinden ehliyet kursuna gelmesi gereken evrakı bekliyoruz dosyamı teslim alıp emniyete gidip B ehliyetimi H ye çevireceğim inşaallah.
    yanlız forumda bir arkadaş bir kaç gün önce raporu nereden aldıysan orada kursa yazılacaksın gibi bir şey söyledi mantığını doğruluğunu bilmiyorum ama yeni bir değişiklikmiş. hayırlısı...

Üye
    benn Avatarı

Son Giriş
    05.06-2023
    Saat
    Yaşadığı Yer
    kütahya
    Alınan Beğeniler
    2
    Verilen Beğeniler
    2

rahman senin önceden ehliyetin var mıydı?bu arada bilgilendirmeler için teşekkürler..

Üye
    bekir0675 Avatarı

Son Giriş
    19.04-2023
    Saat
    11:37
    Yaşadığı Yer
    Ankara
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    1

tsrahman;

hocam mantığı bende anlamadım ama şoyle bırşeyde varmıs atıyorum sen raporu muğlada aldın ankarada kursa yazıldın ankara daki emniyet ehliyeti vermıyormuş ama raporu aldıgın ildeki emniyet verebiliyormuş deneyip görecem işte bakalım.

Üye
    tsrahman Avatarı

Gerçek Adı
    Tayyip Rahm Saltoğlu
    Son Giriş
    11.05-2023
    Saat
    09:23
    Yaşadığı Yer
    Trabzon
    Alınan Beğeniler
    10
    Verilen Beğeniler
    4

evet benim önceden ehliyetim vardı. sürücü kursu hala dosyayı teslim etmedi şoförler cemiyetinden bir evrak bekliyorlarmış. dosyamı alıp Trabzon emniyetine başvuracağım bir sorun çıkmazsa.

Üye
    arslan01 Avatarı

Gerçek Adı
    hüseyin
    Son Giriş
    29.08-2023
    Saat
    13:06
    Yaşadığı Yer
    kayseri
    Alınan Beğeniler
    5
    Verilen Beğeniler
    2

ben ocak ayında h ehliyeti aldım
    önceden B sınıfı ehliyetim vardı.kursa başvuru yaptım 800 tl kurs parası verdim sonra sadece direksiyon sınavına girdim sonra kurstan evrakları aldım ve emniyetten ehliyeti çıkarttım.
    ama dün bi arkadaşımla görüştüm o sıfıran h ehliyeti alıyor.yazılı sınavları ve direksiyon sınavını geçti.ama ehliyeti hala çıkarmadı.
    arkadaşıma kurs;önce şöförler cemiyetine gideksin sonra sağlık kuruluna gideceksin orada kan grubu ve madde bağımlılığı gibi testler yaptıracaksın sonra emniyete geidecksin demiş bende şaşırdım ne alaka?
    bu arada emniyete 250 lira civarı bi para harcadım

Üye
    benn Avatarı

Son Giriş
    05.06-2023
    Saat
    Yaşadığı Yer
    kütahya
    Alınan Beğeniler
    2
    Verilen Beğeniler
    2

ben emniyete sordum bana aldığın rapora bağlı dendi.e nasıl rapor istiyorsanız öyle alayım dedim raporun nasıl olacağını bilemediler

Üye
    okan01 Avatarı

Gerçek Adı
    savaş
    Son Giriş
    02.11-2018
    Saat
    01:04
    Yaşadığı Yer
    adana
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

Panthera: hafif, agresif ve zarif aktif tekerlekli sandalye...
    napıyo sizin şehirdekiler ben anlamadım 1250tl 1500tl sizi soymuşlar resmen ben yeni yazıldım h sınıfı 500 kurs ücreti o da 3 taksit kendinizi öptürtmeyin arkadaşlar. benn arkadaş sende raporunu h sınıfı ehliyet alabilir otomatik vites elden kundaklı kullanabilir ifadeleri eklettirerek almalısın