Bildigim kadarıyla ortopedik engellilerde % lik oranı aranmıyor.Yani buna gore sizde yasadan yararlanıs sıfır arac alabilirsiniz diye biliyorum.
Yine de net bilgisi olan arkadaslar sizi aydınlatırlar.Arastırmayı bırakmayın...
Bildigim kadarıyla ortopedik engellilerde % lik oranı aranmıyor.Yani buna gore sizde yasadan yararlanıs sıfır arac alabilirsiniz diye biliyorum.
Yine de net bilgisi olan arkadaslar sizi aydınlatırlar.Arastırmayı bırakmayın...
Sol elde olduğu için hareket ettirici aksanda bir degişiklige gerek duyurmuyor bu yüzden 0 araçlarda ötv indiriminden faydalanamıyoruz.
Benim rapor şu şekilde Ötv , özel tertibat otomatik vites vs. gibi ibareler yazmıyor.
Ne yapmalıyım yeni bir rapor mu çıkarmalıyım yoksa bu işimizi görür mü?
![]()
Raporda sürücü belgesine dair hiç bir değerlendirme olmadığı çin bu açıdan bir işinize yaramaz. Yeniden rapor almanız lazım. Mümkünse B sınıfı sürücü belgesi almaya çalışın. Olmazsa, özel donanım ibaresi BULUNMAYAN bir rapor almaya çalıaşın
Ben ehliyetimi aldım H sınıfı degiştirebilme ihtimalim var mı?
Yeniden rapor almalısınız, B sınıfı ehliyet alabilir raporu almalısınız bu kezde ve sürücü kursuna kayıt yaptırıp H sınıfı alırken muaf olduğunuz dersleri almalısınız...
Yukarıdaki raporla mı H sınıfı ehliyet aldınız?
Evet bu raporla aldım yaklaşık 3 yıl oldu.
Bu raoprla nasıl sürücü belgesi vermişler hayret. Çok iyi niyetli birilerine denk gelmişsiniz. Büyük şans
H sınıfı ehliyeti B sınıfına dönüştürmek için önce "b sınıfı sürücü belgesi alır" ibareli rapor almalısınız. Daha sonra bu raporla sürücü kursuna yazılıp direksiyon sınavına girmeli ve kazanmalı, sonra da Emniyet'e giderek sürücü belgenizi değiştirtmelisiniz.
ygun rapor verilir mi, bilemiyorum. Yine iyi niyetli ve akıllı doktorlara denk gelirseniz, verilir tabii.
Peki degiştirmek zorundamıyım h sınıfı ehliyeti kullansam sıkıntı çıkarmı trafikte?. Bu raporu almak için çok ugraşmıştım şimdi pek vaktim yok.
Rica ederim cevap verebilir misin?