TEKSAN İnovatif Medikal Ürünler İstanbul, Bursa ve İzmir'de
Buraya tıklayarak yazıları büyültebilirsiniz Buraya tıklayarak yazıları küçültebilirsiniz
    Üye
    soneman Avatarı

Son Giriş
    Bugün
    Saat
    10:12
    Yaşadığı Yer
    istanbul
    Alınan Beğeniler
    24
    Verilen Beğeniler
    57

Zaten Değerlendirdiniz! 0
    STAR, dünyanın en güvenli, en sağlıklı, en konforlu ve en dayanıklı tekerlekli sandalye minderi.
    Konu buraya ugun mu emin değilim ama açmış bulundum.Daha önceden sorulmuş olabilir foruma tam bakmadım kusura bakmayın.
    Durum şu;
    Ayaklarda bilekten kaldırma hareketi ve direnç çok sınırlı hatta yok denecek kadar az salık ayak denebilir.Buna bağlı olarak yürüyüşte bozulma zorlanma,ayaklar üzerinde yükselme olanağı yok,hoplama zıplama koşma yok denecek düzeyde.
    ellerde çok az hareket kısıtlığı ve becerilerde yitirme (düğme iliklemede zorlanma vs.)
    askeri doktor bu teşhisle rapor verdi 2005te.

Bu durumda heyetten yüzde kaç çıkar ?
    Araç almak istiyoruz ama hasta olan ben değil babam yada abim kullanacak,yani benim üzerimden vergi muafiyetinden yararlanmak için yüzde kaç gerekir?
    Vergi muafiyeti ötvnin alınmamasından ibaret mi?
    Ek olarak rapor için istenen belgelerden biri bakım belgesi bizde yok ayrıeten nöroloji dışnda dahilye hariciye kbb gibi bölümlere muayen olmsından basedilmiş bunlar her rapor için başvuran kapsıyor mu?
    Ve son olarak heyette ne yapılıyor? ben askerlik için gittiğimde sadece sonuç okunduydu.
    Konu soneman tarafından değiştirilmiştir (10.03-2014 Saat 23:49 ).

Genel Yayın Yönetmeni
    OturanBoğa Avatarı

Gerçek Adı
    Bülent
    Son Giriş
    Bugün
    Saat
    10:27
    Yaşadığı Yer
    İstanbul
    Alınan Beğeniler
    4.028
    Verilen Beğeniler
    4.299

Zaten Değerlendirdiniz! 0
    Panthera: hafif, agresif ve zarif aktif tekerlekli sandalye...
    sakatlık oranı cetveli'Ne göre % 90 ve üzeri rapor alabilmeniz gerekir.

ÖTV ve MTV'den istisnadır

Rapor sürecinde tüm bölümlere girip oran almaya bakmalısınız. Sonuçta her oran ayrı ayrı belirlenip sonra balthazard formülü ile toplanır...

Her bölümden imza aldıktan sonra heyet şöyle bir görüyor ve karar veriyor