Süre konusu dert değil (süre kısıtlaması yazılmaması raporun SÜREKLİ olduğu anlamına gelir).
Ama bir oran buunması lazım. Bunu düzeltmeleri için hastane başhekimine çıkmalısın.
Süre konusu dert değil (süre kısıtlaması yazılmaması raporun SÜREKLİ olduğu anlamına gelir).
Ama bir oran buunması lazım. Bunu düzeltmeleri için hastane başhekimine çıkmalısın.
Ben ankarada iki kez surucu olamaz raporu aldım ve en sonunda muğladan aldığım surucu olur raporuyla ehliyeti aldım peki bu raporla ankarada sıfır araç alırsa otv ındırımlı vergi dairesinde sıkıntı çıkar mı ? bide muğladan aldığım raporda özür oranı ve sürekli olup olmadığı belirtilmemiş bahşekimliğe muğlada çıktım sorunumu dile getirdim biz boyle rapor verıyoruz dedıler.
Araç alımında sorun çıkmaz
Raporda oran bulunması şart. Ve raporun engelli sağlık kurulu raporu olması lazım
sağlık kurulunundan aldım 7 tane doktorun da imzası var raporda ama oran yazılmamıs
Özürlü sağlık kurulu raporuna oran yazmamak da neymiş yahu. Yazmak zorundalar:
ÖZÜRLÜLÜK ÖLÇÜTÜ, SINIFLANDIRMASI VE ÖZÜRLÜLERE VERİLECEK SAĞLIK KURULU RAPORLARI HAKKINDA YÖNETMELİK
Raporların düzenlenmesi ve özür oranının belirlenmesi
MADDE 8 – (1) Özürlü sağlık kurulu raporları, bu Yönetmeliğin ekinde yer alan EK-1 Özürlü Sağlık Kurulu Raporu Formuna uygun olarak düzenlenir.
(2) Kişinin özür oranı, özürlü sağlık kurulunca bu Yönetmeliğin ekinde yer alan EK-2 Özür Oranları Cetvelinde bulunan özür oranlarına göre yüzde (%) olarak belirlenerek özürlü sağlık kurulu raporunun ilgili bölümünde rakam ve yazı ile belirtilir. Bu cetvelde adı geçmeyen hastalık ve özürler ile bunlara ait özür oranları, fonksiyon kayıplarına göre özürlü sağlık kurulunca değerlendirilerek belirlenir.