heyet raporu veren bir hastaneye gidip rapor için dilekçe yazacaksınız. bu dilekçede açıkça raporu ne için almak istediğinizi ayrı ayrı belirteceksiniz.
heyet raporu veren bir hastaneye gidip rapor için dilekçe yazacaksınız. bu dilekçede açıkça raporu ne için almak istediğinizi ayrı ayrı belirteceksiniz.
heyete girmiyecek miyim..?
tabiki bu dilekçeye istinaden heyete gireceksin![]()
yazacağım dilekçeyle ilgili önerileriniz var mı? özellikle şuraya dikkat et,dediğiniz bi kısım var mı? sorun yaşamamak adına soruyorum.. yoksa "hsınıfı ehliyet almak istiyorum." demem yeterli mi?
H sınıfı ehliyet almak ve özel tertibatlı araç kullanmak için ibaresi olacak.ve eğer alacağın raporu hangi amaçla gelecekte kullanmak istersen mesela iş ise çalışma alanı ve istihdam bölümünün değerlendirilmesini yada eğitim bölümünün değerlendirilmesi çalışma alanının değerlendirilmesi ne lazımsa dilekçene hepsini yazıp heyete başvuruyorsun. forumda bununla ilgili dilekçe örnekleri var. mesajlardan takip edip bulabilirsin.
bende b sınıfı ehlıyetı var ben sakat raporu aldım 1o gun once bıryerde servıs olarak çalışmamda sakınca olurmu bıde src belgesı almak ıstıyorum ilerde ehlıyetımde sorun cıkarmı çalısabılırmıyım herhangı bır yerde ehlıyetımın h olması şartmı
yok sanmam ya her engellinin ehliyeti h olacak diye bir şart yok.
H nin amacı engelline göre araç sürmek içindir.
saol tayyip kardeşim..birseydaha soramak ıstıyorum bu konunun dışında ama sskya yatırılan prim miktarı ile toplam kazançlar aynımı
hayır değil, primler kazançların üzerinden yatırılır.
pekı benım toplam kazançlarım 346bin prımım 6831 nasıl hesaplıcam prım mıktarını nekadar maaş alıcagımı
maaş hesaplama sgk da varmış. ben yapamıyorum ama.
tamam kardeş saol
Hocam bende h sınıfı özel tertibatlı rapor aldım sürekli ve oran yazmıyo araç alımında sorun yaratır mı ?