evet alacağınız rapor'da eğer sağ elinizde engeliniz varsa özel terdibat muafiyet için şart
eğer işe giriş vb. durumlarda eski raporunuz sürekli ise herhangi bir sorun çıkmaz ama erken emeklilik gibi mevzuatlarda yeni raporunuz baz alınır...
ne bilim bana öyle geldi birden... yani yeni verilen rapor eskisinin hükmünü kaldırmıyor mu?
eee o zaman sana düşük oranlı bir rapor verirlerse eski oranı yüksek olan raporun bir hükmü kalmıyor nasıl kullanacaksın onu? bilgi sistemleri ağı diye bir şey var. bence suç bu yani benim mantığıma öyle geldi birden.
evet alacağınız rapor'da eğer sağ elinizde engeliniz varsa özel terdibat muafiyet için şart
eğer işe giriş vb. durumlarda eski raporunuz sürekli ise herhangi bir sorun çıkmaz ama erken emeklilik gibi mevzuatlarda yeni raporunuz baz alınır...
Mehmet bey şu konuyada bakın eskiden olsa dediğiniz gibi aldığımız raporu sadece ehliyet almak için kullanabilirdik belki ama bülent beyin değindiği konu bizim durumumuzuda açıklıyor gibi
http://www.engelliler.biz/forum/2022...yaratacak.html
evet bunu okumadım teşekkur ederım bılgınız ıcın
heyete girildiğinde verilen rapor neyse o'dur. öbür türlüsü başa iş açar gibi geliyor bana. sonuç ne olursa olsun kanuna karşı gelmek doğru değil. kaldı ki verilecek raporun oranı henüz belli değil bu sebeple yazılanlar hep varsayım. varsayımla sonuca gitmek yanlış bir mantık olur. Gider görürüz ak mı kara mı... yani oran şuan ki oranlardan yüksekte olabilir, % 40'ın altıda... bunu gidip görmeden bilemeyiz.