BİMER değil de ancak dava açılarak konu zorlanabilir... Bu konuda Avrupa'da ve Amerika'daki uygulamaları bilmek lazım. Oralarda ehliyet alınabiliyorsa, onlar referans gösterilerek hem mahkeme hem de sonrasında BİMER zorlanabilir...
konu içinde belirttiğim gibi arkadaşlar
şizofreni rahatsızlığım var %45 ehliyet verilmiyor bu gibi durumlar da
bunu bimer e bildirdim uygun bir şekilde acaba bir çözüm bulurlarmı 10.01.2014 başvurdum 1 ay içinde cevap gelecekmiş
normalde ömss yi kazandım güzel bir yaşantım var hastalığa dir belirti çok az yok denecek kadar
biz hayata tutunmaya çalışırken böyle yönetmeliklerle sanki yaşamayın diyorlar
çok mu büyük gereklilik ehliyet değil ama heves ettim illa ki alacam![]()
BİMER değil de ancak dava açılarak konu zorlanabilir... Bu konuda Avrupa'da ve Amerika'daki uygulamaları bilmek lazım. Oralarda ehliyet alınabiliyorsa, onlar referans gösterilerek hem mahkeme hem de sonrasında BİMER zorlanabilir...
sayın site yönetici OturanBoğa aklıma burdan yardım edilebileceği geldi sonuçta bizim devletimiz bize sahip çıkmalı mantığım buydu
ve dün bana en son dilekçemin kamu hastaneleri ruhsatlandırma daire başkanlığına gitti diye yazı geldi
ordan da mail yoluyla şu haber geldi .
aynısı iletiyorum inşallah bakarsınız
"Başvurunuz incelendi. Dilekçede bahsedilen hususlar hakkında yönetmelik çalışması devam etmektedir. Bilginizi rica ederim."
bilmiyorum faydalımı değilmi ama yorumunuzu bekleyeceğim
devlet genelleme ile bakar senin şizofren hastalagının ilerlememiş durumun iyi sen inanıyorsun ehliyet sahibi olmaya kimisi o pozisyonda degil bu hakkın tanınacagını sanmıyorum ne güzel atanmışın hayatını yaşa arabada olmasın![]()