senın yapman gereken bir sürücü kursuna varıp danışman en guzeli budur sana gereken bılgıyı verırler ona göre hareket edersin bence bırde raporun varmı
merhabalar.aranıza yeni katıldım. benim sorunum. b sınıfı ehliyetim vardı 17 senelik. fakat degiştirmem gerektigi polis tarafından söylendi. hastaneye başvuru yapacagım. h sınıfı için ama yönetmelikte iki el baş parmakları omayana f sınıfı (traktör ) ehliyeti alır deniliyor. ama ben zaten 17 yıldır normal arç kullanan birisi olarak h sınıfı almam için ne yapmalıyım. teşekkürler.
senın yapman gereken bir sürücü kursuna varıp danışman en guzeli budur sana gereken bılgıyı verırler ona göre hareket edersin bence bırde raporun varmı
Benimde iki elimin baş parmaklarım yokbu yüzden H sınıfı ehliyet alamıyorum yani vermiyolar.bi kaç hastaneye başvurdugumda olmaz dediler sonrasında pes etim moralim bozuldu.ve başka ilden bi hastaneye baş vuru yaptıgımda TC Numaramı girip sen bu ilden degil kendi yaşadıgın ilde almalısın deyip başlarından savıyolar varmı böle bişey
![]()
özürlü %79 raporum var. birde daha önce tertibatlı araç kullanabilir raporu almıştım.
Yahu bu kadar saçma bir durum olabilir ancak! İki başparmak yoksa, o eksikliği telafi edecek bir donanım vardır, onla kullanır. Bu kadar ceberrutça bir şey olaiblir mi!
ne güzel demişsiniz ama yürürlülük öle bende çıkış yolu arıyorum ama ne yapmam gerek. kafayı yiyecem sinirden.ben mecburum bu aracı sürmeye kalp hastası kızım var ve ben onu gece gündüz fark etmiyo rahatsızlandıgı zaman. 70km.uzaktaki hastanesine götürüyorum. öle böle.yapacakta bişeyim yok .mecburum.inş.bi çözüm bulurum.yinede saolun.