TEKSAN İnovatif Medikal Ürünler İstanbul, Bursa ve İzmir'de
Buraya tıklayarak yazıları büyültebilirsiniz Buraya tıklayarak yazıları küçültebilirsiniz
    Üye
    bt oğuz Avatarı

Son Giriş
    07.07-2014
    Saat
    00:09
    Yaşadığı Yer
    istanbul
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

Zaten Değerlendirdiniz! 0
    STAR, dünyanın en güvenli, en sağlıklı, en konforlu ve en dayanıklı tekerlekli sandalye minderi.
    Herkese merhaba;
    Benim çok araştırdığım ama kesin cevabını bulamadığım bir sorum var. Bu konuda gerçekten bilgisi olan varsa yazabilir mi acaba.
    Eşimin kardeşi %90 engelli ve 2011 yılında tertibatı olmayan bir araç aldık.ruhsatta 3. dereceye kadar yakını kullanabilir yazıyor.Araç yanlış parktan dolayı otoparka çekildi ve aracı almaya gittiğimde polis 3. derece akrabaya girmediğim için aracı bana teslim etmedi noterden kağıt almanız gerekiyor dedi. Birkaç notere sordum bizde öyle bir uygulama yok dediler. bazı yerlerde noterden vekalet almanız gerekiyor veya ruhsata isim yazdırmanız gerekiyor yada hiç bir şey yapmanıza gerek yok aracı kullanabilirsiniz diyorlar. Bana kesin cevap verebilecek kimse var mı? Aracı kullandığım zaman çok tedirgin oluyorum. Aracı kullanırken çok polis çevirdi ve farklı cezalar yediğimde oldu ama polis hiçbir şey demedi dikkat etmediler belki de.Lütfen bana kesin bir cevap verin.

Genel Yayın Yönetmeni
    OturanBoğa Avatarı

Gerçek Adı
    Bülent
    Son Giriş
    Bugün
    Saat
    22:07
    Yaşadığı Yer
    İstanbul
    Alınan Beğeniler
    3.866
    Verilen Beğeniler
    4.124

Aracı siz dahil -istisnasız- herkes kullanabilir. Ruhsatı alıp Emniyet'e gidin ve ruhsattaki "3. derece" ibaresini kaldırttırın. Sonra aracı istedğiniz gibi kullanabilirsiniz: http://www.engelliler.biz/forum/ozel...al-edildi.html

Kaldı ki eşler aynı statüdedir. Eşiniz nasıl kullanabiliyorsa siz de kullanabilirsiniz, 3. derece kapsamındasınız: http://www.engelliler.biz/forum/ozel...lanabilir.html
    - Arkadaşlar, lütfen sorularınızı özel mesajla iletmek yerine ilgili foruma yazarak cevap arayın. Böylece hem soru-cevaplardan herkes yararlanır hem de en doğru cevaba en hızlı şekilde erişmiş olursunuz.
    - Lütfen sorunuza cevap aldıktan, bir sorununuza çözüm bulduktan sonra dönüp gitmeyin. Siz de başkalarına yararlı olmak için bilgilerinizi, tecrübelerinizi, duygularınızı paylaşabilirsiniz. Unutmayın, siz nasıl yana yakıla cevap arıyorduysanız, başkaları da içine düştüğü açmazdan çıkmak için aynı hararetle sorularına cevap arıyor...

Üye
    bt oğuz Avatarı

Son Giriş
    07.07-2014
    Saat
    00:09
    Yaşadığı Yer
    istanbul
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

Panthera: hafif, agresif ve zarif aktif tekerlekli sandalye...
    Çok teşekkür ederim. Artık gönül rahatlığıyla kullanabilirim.