Engeliniz nedir? Aracı yakınlarınızın kullanması içinmi almak istiyorsunuz?
Engeliniz nedir? Aracı yakınlarınızın kullanması içinmi almak istiyorsunuz?
Aracı oğlum kullanacak oğlum la beraber kalıyoruz.Bir de H Sınıfı Ehliyetimin olmasına gerek varmı Çünkü ben kullanmıcam hic kullanamam.
Raporunuzla birlikte paranızıda cebinize koyup araç bayiilerine gittiğinizde sizi yönlendirirler...
Editör Çok Acıklayıcı bir Cvp Verdin Teşekkür Ederim...Verdiğin Cevabı Ben Zaten Biliyprum Ama Gitmeden Önce Sizden Bir Biliginiz Varsa Almak İstedim...
Size seçenekleri sordum ben, eğerki yukarıdaki soruma farklı bir cevap vermiş olsaydınız, ne bileyim kendi üzerinize almak isteseniz, yada ortopedik engeliniz olmasa vs.. ben eklemem gerektiğini düşündüğüm şeyleri zaten ekleyecektim. Ama şartlar yukarıdaki gibiyken bundan fazlada yapacağınız birşey yok... Takipte kalın daha açıklayıcı bilgi veren arkadaşlar olur mutlaka...
Ayrıca, 'Bir de H Sınıfı Ehliyetimin olmasına gerek varmı Çünkü ben kullanmıcam hic kullanamam.' bu cümleyi sonradan eklemiş olmalısınız, ben ilk okuduğumda yoktu bu cümle.
Ehliyet almanızada gerek yok...
bakın ortapedik özürlüyüm dogustan iki bacağım da özürlü.%96 Agır özürlü raporum var.Ötv indiriminden faydalanarak araç almak istiyorum aracı da yakınlarım kullanacak.detaylı bir cvp alırsam sevinirim.