İmQ
Banada emniyet tersini söyledi..
İmQ
Banada emniyet tersini söyledi..
44mustafa44_
usta sen yeni rapor cıkarttırıp sol ayagında engelın varsa sadece vee sadece h ehlıyet alabılır , otomatık vıtes araç kullanabılır ıbaresını koydur . Eger ekstradan ozel donanım da koydurursan bu arkadas gıbı sıkıntı cekersın
bayseyyah
senın alacağın raporun eğer sadece otomatik vites kullanır ibareli olursa raporun herkez kullanabilir ve sende butun otomatik vitesli araçları kullanabilirsin ama sadece otomatik vites yazması gerekli unutma...
Mehmet
Ben ehliyeti aldim tekrar rapor cikartacagim sadece otomatik vitesli arac kullanim icin baska cikis yolu görunmuyor
Bende ısrarcı ol hemen pes etme ehlıyet olayını ınan bılmıyorum ama şöyle bir yol gösterebilirim. Eğer raporu düzelte bilirsen ehliyetini emniyete gidip tekrar düzeltebilirsin diye düşünüyorum. Tekrar hastaneye gidip doktorla konuş olmadı tekrar çıkartırsın.
Yada hastane araştır en erken veren yere git heyet gunu gıdıp ben 1 haftada raporumu aldım.
Arkadaslar yeni rapor çıkarmam istendi.. fakat erandevu çok yogun mhrs den saat kaçta randevular başliyor ?
OturanBoğa;
bülent abi peki ben sağ üst ekstremiteden sakatım, benim ötv den faydalanmam ve eşimin de B sınıfı ehliyet ile kullabilmesi için raporum da ne yazılması lazım. benim de kafam karıştı
Otomatik viteslli araç kullanabilir. Ibrasi olması lazım..
Eger özel donanım ibaresi olursa sorun olur.o nedenle h ehliyet ve ötv muafiyeti için ayri ayri heyete girmek gerekiyor.
Ayşen, bunun imkanı yok.
2007'de aldığım raporda "H Sınıfı ehliyet alabilir" ve "Özel tertibatlı araç kullanabilir" yazıyor bu şekilde kardeşim ve aile bireyinden arabayı kimse kullanamayacak değil mi ? 2007'de aldığım rapor üzerinden ibare değişikliği yapılabilir mi ? Acaba bir ara 2022 ibaresi için bir başvuruda bulundum sorun çıkardılar rapor üzerinde düzenleme yapamayız, dediler geri çevirdiler. Nasıl bir yol izleyebilirim ?
Evet Ozi, "özel donanım" ibaresi varsa, B sınıfı sürücü belgesi olanlar aracını kullanamaz.
Yeniden rapor alman lazım...
Peki " H Sınıfı Ehliyet Alabilir" "Otomatik Vites Araç Kullanabilir" diye ibare ile rapor alsam ÖTV diğer Sosyal Haklarda vs. faydalanabiliyorum değil mi hocam ?
Alacağın rapor sadece araç alımında geçerli. Diğer haklara dair bir etkisi olmayacak
Not: http://www.engelliler.biz/forum/ozel...bi-burada.html
2022 için şuan ki rapor iptal mi olur ? Parasal hakkı olmuyor mu böyle bir durumda yeni rapor çıkardığım zaman eski rapor üzerinden parasal hakkından yararlanma şansı yok mu ?
Teşekkürler.