TEKSAN İnovatif Medikal Ürünler İstanbul, Bursa ve İzmir'de
Sayfa 1 / 3 123 SonSon
Toplam 38 mesajın 1-15 arasındakiler
Buraya tıklayarak yazıları büyültebilirsiniz Buraya tıklayarak yazıları küçültebilirsiniz
    Üye
    malidurgut Avatarı

Gerçek Adı
    mehmet ali
    Son Giriş
    07.07-2022
    Saat
    19:20
    Yaşadığı Yer
    bursa
    Alınan Beğeniler
    1
    Verilen Beğeniler
    0

Zaten Değerlendirdiniz! 0
    STAR, dünyanın en güvenli, en sağlıklı, en konforlu ve en dayanıklı tekerlekli sandalye minderi.
    ben işitme engelliyim H tipi ehliyet aldım ehliyetmde 'özel tertibatlı araç kullanır 'yazmaktadır.bizler ötv den yararlanamıyoruz ben araba almayı düşünüyorum ne gibi bir tertibat gerekiyor.birde benim arabamı oğlum veya kızım kulanabilirmi,siszin formlarınızda siticer yapıştırılmasını tavsiye edenler var.Peki bu siticer i nereden bulup alacağız.Alacağım araba illede otomobil mi olması gerekiyor.

Üye
    Ufukalp Avatarı

Gerçek Adı
    Ufuk
    Son Giriş
    15.04-2023
    Saat
    17:17
    Yaşadığı Yer
    İzmir
    Alınan Beğeniler
    1.222
    Verilen Beğeniler
    543

Aracın arka camına kulak resmi bulunan işitme engelli stickeri yapıştırılması gerekiyor.
    Ancak bunu sticker değil de tak çıkar bir sistemle arka cama iliştirirseniz siz kullanırken takar,diğer aile bireyleri kullanırken çıkarabilirsiniz.
    Nereden bulacağınız konusunda bir fikrim yok ancak, ben olsam netten resmi bulur bir A4 fotoğraf kağıdına basar pvc kaplatırım.Sonra üst iki kenarından delgeçle deler arka cama vantuzlu askıyla tuttururum.Böylece istenilen zaman takılıp çıkarılabilir.
    A4 çok mu büyük oldu acaba? Hadi A5 (yarım dosya kağıdı) yapalım

Üye
    malidurgut Avatarı

Gerçek Adı
    mehmet ali
    Son Giriş
    07.07-2022
    Saat
    Yaşadığı Yer
    bursa
    Alınan Beğeniler
    1
    Verilen Beğeniler
    0

ben işitme engelliyim,H tipi sürücü belgem var ehliyetimde 'özel tertibatlı otomobil yazıyor.ben otomobilden başka bir araç lamamıyacakmıyım,başka bir araç kullanamıyacakmıyım,bir de arıcılık ile uğraşmaktayım,birlik üyesi kartım var.doblo tipi araç alamazmıyım.stiker takmamı istemişsiniz,bu sticer trafikten ücret karşılığı vermezlermi,yardımlarınız için teşekürler

Üye
    memoten Avatarı

Gerçek Adı
    mehmet
    Son Giriş
    12.02-2016
    Saat
    18:33
    Yaşadığı Yer
    istanbul
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

ufukalp arkadaşın dediği doğru bende aynı şekilde yapıyorum internetten buluğum resmi yazıcıdan çıkartıp pvc kaplattım 2 senedir öyle kullanıyorum arka camın köşesine sıkıştırdım sorun yok doblo tipi araçların sadece hususi olanlarını kullanabilirsin galiba ruhsatta ticari değil hususi yazması gerek

Üye
    malidurgut Avatarı

Gerçek Adı
    mehmet ali
    Son Giriş
    07.07-2022
    Saat
    Yaşadığı Yer
    bursa
    Alınan Beğeniler
    1
    Verilen Beğeniler
    0

ufukalp ve memoten verdiğiniz cevap için teşekürler.

Üye
    malidurgut Avatarı

Gerçek Adı
    mehmet ali
    Son Giriş
    07.07-2022
    Saat
    Yaşadığı Yer
    bursa
    Alınan Beğeniler
    1
    Verilen Beğeniler
    0

arkadaşlar bildiğimiz kadarı ile 90 üzeri ve 90 altı olupta ayak ve kol engelliler haricinde bulun an engelliler ötv den yararlanamıyor bu konuda hiç mahkemeye dava açan varmı ve ne gibi bir sonuç çıktı.Ben işitme % 44 engelliyim bu konuda bigisi olan arkadaşlar bişlgi verirse sevinirim.Hepinize teşekür ederim.

Genel Yayın Yönetmeni
    OturanBoğa Avatarı

Gerçek Adı
    Bülent
    Son Giriş
    Bugün
    Saat
    14:39
    Yaşadığı Yer
    İstanbul
    Alınan Beğeniler
    4.025
    Verilen Beğeniler
    4.297

Bu konuda olumlu hiç bir uygulama/karar bilmiyorum

Üye
    falim Avatarı

Gerçek Adı
    murat
    Son Giriş
    27.07-2016
    Saat
    18:55
    Yaşadığı Yer
    ankara
    Alınan Beğeniler
    1
    Verilen Beğeniler
    0

acaba anayasa mahkemesine eşitlik ilkesine aykırılık tan dava açsak ne olur arkadaşlar

Üye
    malidurgut Avatarı

Gerçek Adı
    mehmet ali
    Son Giriş
    07.07-2022
    Saat
    Yaşadığı Yer
    bursa
    Alınan Beğeniler
    1
    Verilen Beğeniler
    0

arkadaşlar hepinize merhaba içinizde yüksek tahsilli arkadaşlar var.içinizde avukat,doktor,devlet memuru,vs.olanlar var bir el atıverin bu işe bir önder olun araştırın Anayasa mahkemesimi,Avrupa insan haklarımı,yoksa TBMM insan haklarımı,bir el atıverin herkes sevinsin hepimiz takdir edelim,biz başaracağız diyelim,yapalım ve başaralım,uğraşmadan olmaz,uğraşmadan araştırmadan başarı gelmez.hepinize teşekürler.

Üye
    Ufukalp Avatarı

Gerçek Adı
    Ufuk
    Son Giriş
    15.04-2023
    Saat
    17:17
    Yaşadığı Yer
    İzmir
    Alınan Beğeniler
    1.222
    Verilen Beğeniler
    543

Mehmet Bey;
    iyi hoş diyorsunuz da bu ''hak''kı isterken gerekçeniz ne olacak?
    Bu hakkın fiziksel engellilere verilmesine gerekçe;o arkadaşlarımızın toplu taşıma araçlarından rahatça faydalanamaması,özel aracı olmadan evden çıkmasının zor hatta bazı durumlarda imkansız olması.Kısaca fiziksel engelli arkadaşlarımızın sosyal hayata katılabilmesi için özel aracın bir gereksinim olmasıdır.
    Bu arada yanlış anlaşılma olmaması açısından benim engelimin de işitme olduğunu belirteyim.
    Sıfır araç da aldım,ötv yi de ödedim,mtv yi de her 6 ayda paşa paşa ödüyorum,ben de isterim elbet bunların cebimde kalmasını de mi?

Üye
    metehandro Avatarı

Gerçek Adı
    Mete Han
    Son Giriş
    06.08-2023
    Saat
    03:43
    Yaşadığı Yer
    4.Levent ISTANBUL
    Alınan Beğeniler
    8
    Verilen Beğeniler
    37

bi kere kornaya gerek yok mesela cd çalara da onları söktür şakaaaa

benimde sol kulağımda ciddi işitme kaybı var 2 kez kulak zarı ameliyatı oldum bişey değişmedi..sol az çalışıyor...kendimle barışık olduğum için sana da bu espriyi yapmakta sakınca görmedim kızmamışsındır inşallah...selam sevgiler ..kazasız belasız kullan aracını...ve ben bu halimle 6 yıl makam şoförlüğü yaptım...tek kulakla idare ediliyor...bir gün avukat patronum bana seslenmiş duymamışım...bana OĞLUM SAĞIRMISIN demesin mi..bi gülme tuttu beni...

Üye
    malidurgut Avatarı

Gerçek Adı
    mehmet ali
    Son Giriş
    07.07-2022
    Saat
    Yaşadığı Yer
    bursa
    Alınan Beğeniler
    1
    Verilen Beğeniler
    0

merhaba Ufukalp arkadaşım benim demek istediğim ya bize normal ehliyet versinler yada bu H tipi ehliyetimizin hakkını demek istedim.Bizlere verilen H tipi ehliyette özel tertibatlı otomobil diyor bunun tertibati yok ozaman bize işitme kaybı deseler olmazmıydı,belki ben ticari araba alacaktım,benim görüşüme göre bizi birnevi mimleme gibi oluyor,ufukalp arkadaşım ehliyetimizin ne işe yarıyor,geçenlerde işitme kaybı olan herhalde H sınıfı ehliyeti var arabanın so arkasına kulak amplemi yapıştırmış biraz büyük dikkatimi çekti park halide araca vatandaşlar yaklaşıp ampleme bakıyor.yani bizler istesekte istemesekte bu ehliyet olduğu müdetce kulak amplemini yapıştırmak zorundayız.Benim demek istediğimi herhalde anladın farklı değilde eşit olmalıyız.herkese teşekürler.

Üye
    göknar Avatarı

Gerçek Adı
    alparslan
    Son Giriş
    28.02-2015
    Saat
    21:35
    Yaşadığı Yer
    antalya
    Alınan Beğeniler
    1
    Verilen Beğeniler
    0

arkadaşım bnm e+d+a2 ehliyetim vardı trafiğe kaptırdım tam teşekküllü heyet raporu istedi araştırma hastanesinden sol normal sağ 100 de 8 işitme kaybı mevcut rapor verdiler ÖTV,DEN YARARLANIR.H+A2 SINIFI SÜRÜCÜ OLUR.İŞİTME ENGELLİLERE AİT DONANIMLI ÖZEL TERTİBATLI ARAÇ KULLANIR.DİYE SÜREKLİ GEÇERLİ RAPOR ALDIM.benim bildiğim h sınıfı ehliyeti olan hekez ötv indiriminden yararlanıyor... rapor oranım 100 de 8 dün sadece direksiyon sınavınada girdim

Üye
    Mr.No Avatarı

Gerçek Adı
    Erol Taş
    Son Giriş
    27.09-2022
    Saat
    09:07
    Yaşadığı Yer
    Ankara
    Alınan Beğeniler
    55
    Verilen Beğeniler
    17

göknar;

Hangi hastaneden aldınız? Ve size izma basan doktorunuzun ismi neydi?

Üye
    göknar Avatarı

Gerçek Adı
    alparslan
    Son Giriş
    28.02-2015
    Saat
    21:35
    Yaşadığı Yer
    antalya
    Alınan Beğeniler
    1
    Verilen Beğeniler
    0

Panthera: hafif, agresif ve zarif aktif tekerlekli sandalye...
    Alıntı Alıntı Yapılan Kişi: Mr.No Mesajı Gör
    Hangi hastaneden aldınız? Ve size izma basan doktorunuzun ismi neydi?
    Antalya eğitim ve araştırma hastanesi heyet raporu tam teşekküllü 6 dr 1 baş hekim imzalıkardeş ben anlatamadım galiba.trafik kazası yaptım 100 de 62 sürekli rapor verildi yani 100 de 62 engelli oldum denetimli serbeslik ehliyetimi 1 yıllığına aldı süre doldu istedim dedilerkitam teşekküllü heyet raporu gelmesi lazım ehliyetimin e+d+a2 fotokopisinide verdiler hataneye gittim bir gün boyunca doktorların kontrolünden geçtim ertesi günü raporu raporu verdiler fakat 3 sayfa verdiler 1 isi trafik ve sürücü kursu için 2 side araba alımında ötv kullanmak için verdiler trafik h+a2 ehliyeti direk verir sanmıştım oda sürücü kursundan h+a2 nin sertifikasını istedi 550 tl kursa verdim 15-20 gün önce sadece direksiyon sınavına girmen yeterli dedi kurs.direksiyon sınavınada dün girdim hepsi bu kadar.YANİ İLLAKİ 100 DE 90 OLMASI ŞART DEĞİL RAPORUN herkeze başarılar

Sayfa 1 / 3 123 SonSon