hayırlı olsun ötv indirimlimi alıyon yoksa normalmi
Sıfır araç alıcam plakası normal plaka olmuş, plakada engelli amblemi olmasını istiyorum. Son değişen kanuna göre engelli plakaları kalktı diyorlar kimileri de isteyen taktırır istemeyen taktırmaz diyor yarın galeriye gidicem ve araç plakasında engelli amblemi olmasını istiyorum, bu konu da beni aydınlatır mısınız ?
hayırlı olsun ötv indirimlimi alıyon yoksa normalmi
Öncelikle hayırlı olsun arkadaşım, Allah kaza ve bella göstermesin, yeni alınan araçlarda engelli ambeli yok, ancak Trafik şube müdürlüğünden engelli Park Kart alabilirsin onu da istediğin zaman kullanıyorsun. Yani istesen de engelli plaka alamazsın. Ancak App plaka yaptıra bilirsin yani o da damgasız olur ki bu da yasaktır.
Teşekkür ederim Çapa, evet murat ÖTV ötelemeli aldım
Önemli değil, çünkü bu plaka olayını ben de daha önce yaşadığımdan dolayı ısrarla muameleciye engeli plakalı olsun söylediğim halde trafik şubesinde kabul etmemişler. Ancak arkadaşım inan ki hiçte gerek yok. Sade plakayla dolaşmak daha iyi, inanki engelli plakalı aracın olsa daha çoğu sürücüler bunu hiç mi hiç önemsemiyor ve dikkate bile almıyorlar. (Tabi ki tüm sürücüler öyle değil)