Evet alabilirsiniz aracı, ancak tek araç için MTV'den muaf olursunuz. Aracın birini MTV'den düşürmeniz gerekiyor.
Arkadaşlar benim daha önce almış olduğum aracımın 5 yılı 10.10.2013 tarihinde doluyor. Aracıma henüz alicı bulamadığım için muhtemelen aracımın devrini veremeyeceğim. Ama aynı zamanda yeni bir araç içinde firma ile anlaştım. şimdi soracağım soru şu :
1-ben ayın onunda yeni aracı alabilir miyim
2-aldığımda mtv ödemesini ne zaman ödemeye başlarım ya da ne zamandan itibaren borçlu görünürüm
şimdi diyeceksiniz bu acele nedenben de bayram tatilinde yeni aracımla akraba ziyaretlerine gitmekve dolaşmak istiyorum ondan......
Evet alabilirsiniz aracı, ancak tek araç için MTV'den muaf olursunuz. Aracın birini MTV'den düşürmeniz gerekiyor.
Hemen mi yoksa mtv dönemini mi beklemeliyim Ayrıca aynı gün ikinci aracın işlemlerini başlayabilir miyim?
arkadaşım öncelikle hayırlı olsun.bende aracımı satmadan geçen hafta yeni aracımı aldım.aynı gün işlemlere başlayabilirsin.mtv yide ocak ayını bekle şimdi hiç karıştırma zaten eski aracı satarsan hiç gerek yok.ama bayi ile konuş bayram tatili cuma akşam başlıyor.tertibat yapılacaksa işlemler yetişmez.bayi ile görüş önceden trafikden randevu falan alırlarsa belki yetişir.inşallah bayramdan önce yetişirde bayramda binersin.