Alacağınız oran önemli değil, raporunuzda 'özel donanımlı araç kullanır, H sınıfı ehliyet alır' ibaresi olması gerekiyor.. Bu ibareyle alabilirsiniz araç, H sınıfı ehliyetinizi aldıktan sonra bu raporunuzla..
Merhabalar arkadaşlar geçirmiş oldugum bir kaza sonucu sağ ayak sinirlerin koptu ve ayagımı yukarı kaldıramıyorum, yani gaza basıp kaldırma işlemini yapamıyorum Pazartesi hastaneye gidip H sınıfı ehliyet için sağlık raporu alıcam sizce % kaç oranında engel verilir ve bu engelim yüzünden ötv den yararlanabilirmiyim.Forumda diğer başlıklara baktım okudum hepsini ve herbiri açıklıyıcı ama benim rahatsızlımı yaşayan ve anlat biiri olmadıgı için bu başlığı açtım şimdiden yardım ve fikirleriniz için teşekkür ederim.
Alacağınız oran önemli değil, raporunuzda 'özel donanımlı araç kullanır, H sınıfı ehliyet alır' ibaresi olması gerekiyor.. Bu ibareyle alabilirsiniz araç, H sınıfı ehliyetinizi aldıktan sonra bu raporunuzla..
Ve sonun da raporumu almış bulunmaktayım %18 h sınıfı ehliyet ve özel tertibatlı araç ibaresi bulunmakta... Şimdiki işlem Ehliyet kurusuna yazılmak İlgi ve alakanız için teşekkür derim.![]()
merhaba arkadaşlar H sınıfı ehliyete yazıldım son olarak direksiyon sınavım kaldı hayırlısıyla onuda geçtikmi ehliyetime kavuşucagım. Aklımda kalan bir soru var
illa ÖTV MTV den yararlanmam gerekiyormu 2. el bir araç alıp ona aparat taktırıp kullanabilirmiyim ?
Hayırlı olsunSıfır araç alma şartı yok, 2. elde alabilirsiniz..