TEKSAN İnovatif Medikal Ürünler İstanbul, Bursa ve İzmir'de
Buraya tıklayarak yazıları büyültebilirsiniz Buraya tıklayarak yazıları küçültebilirsiniz
    Üye
    Fireonly Avatarı

Gerçek Adı
    Serdar
    Son Giriş
    18.06-2022
    Saat
    15:09
    Yaşadığı Yer
    antalya
    Alınan Beğeniler
    1
    Verilen Beğeniler
    0

Zaten Değerlendirdiniz! 0
    STAR, dünyanın en güvenli, en sağlıklı, en konforlu ve en dayanıklı tekerlekli sandalye minderi.
    Merhaba arkadaşlar sizden bir konuda yardım almak istiyorum Benim H ehliyetim var ve raporumda H sınıfı sürücü belgesi alabilir elden kumandalı özel tertibatlı araç kullanabilir (herikiel ) yazıyor ben 2 haftadır araba almak istiyorum ama bir sorun ile karşılaşıyorum raporda ötv indirimden faydalanabilir diye yazı ekletmem gerekiyormuş rapora internette araştırmadığım site kalmadı çoğu kişi ehliyet ve raporunu götürek araba alıyormuş bana bu konu hakkında bilgi verirmsiniz lütfen

Üye
    SiyahPelerinliAdam Avatarı

Son Giriş
    Dün
    Saat
    01:20
    Yaşadığı Yer
    Sivas
    Alınan Beğeniler
    119
    Verilen Beğeniler
    42

Hastaneden özel tertibatlı araç kullanabilir şeklinde aldığınız bir rapor zaten vergi muafiyetinden faydalanabilir anlamı taşıyor. Ancak raporu alırken ÖTV indiriminden faydalanmak istediğinizi söylerseniz ve verecek doktor insiyatif benim elimde sarhoşluğuna kapılıp şahsi gıcıklık yapmaz ise raporda ÖTV indiriminden faydalanır yazar...

Üye
    yanlız hüso Avatarı

Gerçek Adı
    hüseyin sevim
    Son Giriş
    09.05-2013
    Saat
    08:52
    Yaşadığı Yer
    istanbul
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

arkadaşlar merhaba;raporumu yeni aldım ama hayal kırıklıgı yaşıyorum
    raporumda yazılanları sizinle paylaşıyorum bilgisi olan arkadaşlardan yardım istiyorum lütfen
    her iki kalcada artroz.hafif %18 kifoz artışı 70 derece ,ankiloz % 20 tablo 3-4 göre tüm vucut fonksiyon kayıp oranı.
    boy kısalıgı nedeni ile pedalları yükseltilmiş sürücü koltugu ve aynaların ayarı yapılmış özel tertibatlı arac kullanması uygundur.h sınıfı ehliyet alır . ve malum rapor oranı % 36 ......şimdi arkadaşlar sizden ögrenmek istedigim bu rapor dogrultusunda ben ötv ödemeden h sınıfı ehliyet aldıktan sonra arac alabilirmiyim .yada rapora itiraz etmem mi gerekl
    beni bilgilendirmenizi rica ediyorum ..saygılarımla

Üye
    Fireonly Avatarı

Gerçek Adı
    Serdar
    Son Giriş
    18.06-2022
    Saat
    15:09
    Yaşadığı Yer
    antalya
    Alınan Beğeniler
    1
    Verilen Beğeniler
    0

Şimdi ben bu elimdeki raporla araba alabilirmiyim alamazmıyım

Üye
    SiyahPelerinliAdam Avatarı

Son Giriş
    Dün
    Saat
    01:20
    Yaşadığı Yer
    Sivas
    Alınan Beğeniler
    119
    Verilen Beğeniler
    42

yanlız hüso;

Bu raporla ve sahip olacağınız H sınıfı ehliyet ile ÖTV muafiyetinden yararlanarak araç alabilirsiniz...

Ancak yine ısrarla söylüyorum; "sürücü koltugu ve aynaların ayarı yapılmış " rapordaki bu ibare resmen bir komedi...

Genel Yayın Yönetmeni
    OturanBoğa Avatarı

Gerçek Adı
    Bülent
    Son Giriş
    Bugün
    Saat
    18:39
    Yaşadığı Yer
    İstanbul
    Alınan Beğeniler
    3.875
    Verilen Beğeniler
    4.128

Panthera: hafif, agresif ve zarif aktif tekerlekli sandalye...
    Bu raporla pedalları yükseltilmiş donanıma sahip aracı vergi avantajı ile satın alabilirsiniz
    - Arkadaşlar, lütfen sorularınızı özel mesajla iletmek yerine ilgili foruma yazarak cevap arayın. Böylece hem soru-cevaplardan herkes yararlanır hem de en doğru cevaba en hızlı şekilde erişmiş olursunuz.
    - Lütfen sorunuza cevap aldıktan, bir sorununuza çözüm bulduktan sonra dönüp gitmeyin. Siz de başkalarına yararlı olmak için bilgilerinizi, tecrübelerinizi, duygularınızı paylaşabilirsiniz. Unutmayın, siz nasıl yana yakıla cevap arıyorduysanız, başkaları da içine düştüğü açmazdan çıkmak için aynı hararetle sorularına cevap arıyor...