H sınıfı sürücü belgenizde varsa elbette alabilirsiniz,
H sınıfı sürücü belgenizde varsa elbette alabilirsiniz,
cok teşekkür ederim .bayi bana %39 oran yeterli değil %90 ve üaeri olursa alabilirsiniz dedi. bir de h sınıfı ehliyet illaki şart sanırım doğrumu
% 90 ve üzeri olmuş olsaydı ehliyet şartınız olmadan raporla doğrudan adınıza ÖTV indirimli araç alabilirdiniz, ancak sizin bu durumunuz itibari ile H sınıfı sürücü belgesi ne yazık ki şart, H sınıfı sürücü belgeniz olmazsa bu iş olmaz
verdiginiz bilgiler icin cok teşekkür ederim .son bir sorum olacak size kusura bakmayın ne olur ;
benim raporumda aynen şunlar yazıyor şöför koltugu yükseltilerek ve aynalar aayarlanarak özel tertibatlı arac kullanabilir ibaresi var şimdi ben h sınıfı ehliyet alsam ve de bayiye gitsem ötv ödemeden arac alabilirim yani değilmi
Hayır almazsın vermiyorlar bazı cins araba satıcıları ve iş bilmez Vergi memurları var %40 ortopedik özür ve H sınıfı ehliyet istiyorlar Cins ve iş bilmez adam çok maalesef yıl 2013 sürekli özürlü raporum var hemde ortopedik bana bile yeni rapor al dediler hafta gireceğim bakalım benim sol kalça çığı femuar başı yokluğu zeminde 7 cm kısalık ve gözlerimde görme tembelliği var bakalım kaç verecekler
bende farklı hastanelerde aldığım 3-4 raporum var sol kalça çığı femuar başı yokluğu zeminde 7 cm kısalık ve gözlerimde görme tembelliği var Sizce heyetten kaç kalırım
bende başbakanlık özürlü kimlik kartı tc kimlik kartımda %40 oranında özürlüdür ibaresi var Sizce heyetten kaç kalırım
Hüseyin bey , alaçagınız araca gerekli tertibatlar takılıp projelendikten sonra ötv muaf aracı alabilirsiniz.
hüseyin kardeşim cok teşekkür ederim inşallah sorun cıkartmazlar pekala aracı kardeşim kullanmasında bir sakınca olurmu sizce ve de sürec ne kadar sürer yarın aracı almak icin başvuru yapsam
% 39 ile engelli sayılmadığınız için ne yazık ki ötv muafiyetinden yararlanarak araç alamazsınız.![]()
cesar39;
eğer ki aracı kendiniz kullanacak iseniz / otv indirimin de rapor oranının % 1 olması yeterlidir. % 40 şartı aranmamaktadır. otv istisnası olabilmesi için de ortopedık engelli olması gerekir.. tekrarlıyorum aracı kendı kullanıcak ortopedık engelli olacak ve görüntü olsun diye de % 1 bile olsa rapor oranı yazıcak raporda..
cesar bey iş başvurusu yaptıgım da aldıgım raporum %86
arac almak icin ise heyet den % 39 verdilar ama şu ibare yazıyordu ve de özel tertibatlı arac kullanabilir ve h sınıfı alabilir yazıyor yeni kanuna göre sanırım alınabilir deniliyor ama tedirginim işte ne yapmalıyım sizce
benim doguştan her iki kalca cıkıklıgı ve gövde iskelet bozuklugu ve de sağ ayak kısalıgı var yinede vermezler ise kader deriz ne yapalım
Otv indirimlk alabilmen icin sag alt ekstremitenin kisaligi raporda belirtilmesi gerekir, eger ki belirtilmis ise, otv li alabilirsin, ama herseyden once ehliyetini al, bide þu var ki, ozel tertibatli araç lari, engelliden baska hic kimse kullanamaz, sadece seninle ayni engeli olan kisi kullanabilir, ailenden saðlam kisiler kati suretle kullanamazlar..
can cok teşekkür ederim verdigin cvplar icin
sanırım bizim işimiz olmayacak
hayırlısı bakalım
sayın hüseyin projenin noterden tastik edilmesi gerekiyormu