TEKSAN İnovatif Medikal Ürünler İstanbul, Bursa ve İzmir'de
Buraya tıklayarak yazıları büyültebilirsiniz Buraya tıklayarak yazıları küçültebilirsiniz
    Üye
    alican evren Avatarı

Son Giriş
    28.08-2019
    Saat
    16:35
    Yaşadığı Yer
    izmir
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

Zaten Değerlendirdiniz! 0
    STAR, dünyanın en güvenli, en sağlıklı, en konforlu ve en dayanıklı tekerlekli sandalye minderi.
    Merhaba bnim bir sorum olucak 24 yasinda spastik ozurlu %90 ozurludur raporuna sahip kardesim adina araba almayi dusunuyorum alim sirasinda kardesimi yanim bukunmasi gerekiyormu yoksa raporun olmasi yeterlimi kardesim ailemle birlikte baska bir sehirde ikamet ediyor

kazazede
    Misafir Üye
    kazazede Avatarı

kardeşinin olması gerekmiyor, rapor yeterli.ancak spastik olduğu için vasi kararı gerekiyor. mahkemeden vasi kararı çıkarmanız gerekiyor.

Üye
    alican evren Avatarı

Son Giriş
    28.08-2019
    Saat
    Yaşadığı Yer
    izmir
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

2005 yilinda da kanundan yaralandik o zaman bahsettiginiz gibi mahkemeden vadi karari istememisti sebebi 18 yasinin altinda olmssimiydi bilmiyorum ams sadece rapor almistik

kazazede
    Misafir Üye
    kazazede Avatarı

TAŞITLAR VERGİ DAİRESİ

MENDERES MAH. 302 S. NO:1
    BUCA / İZMİR

Telefon numarası : (0232) 487 48 98

buradan en doğru cevabı alabilirsin.

Üye
    alican evren Avatarı

Son Giriş
    28.08-2019
    Saat
    Yaşadığı Yer
    izmir
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

Arkadaslar merhaba benim engelli bir kiz kardesim var %95 engelli raporuna sahip vasisi babam simdi benim sizlere iki sorum olucak; 1. Kardesim adina arac alimi yaptigim surec icersinde kardesimin ya da vasisi olan babamin yanimda olmasina gerek varmi bunu soruyorum cunku ailem ve ben farkli illerde ikamet etmekteyiz. 2. Ben izmirde ikamet etmekteyim yaki cevremde bir iki engelli arkadasim var onlardan duydugun kadari ild 2014 de cikacagi soylenen bir yasa ile otv muafiyet orani ozur oranina gore degisikliklrr gosterecekmis ozur orani yuksek olanalar %70 lere varan muafiyetler uygulanacakmis diyorlar bana pek ikna edici gelmedi ancak konuyla ilgili bilgili sahibi olanlar yardimci olursa cok sevinirim.

Genel Yayın Yönetmeni
    OturanBoğa Avatarı

Gerçek Adı
    Bülent
    Son Giriş
    Bugün
    Saat
    18:39
    Yaşadığı Yer
    İstanbul
    Alınan Beğeniler
    3.875
    Verilen Beğeniler
    4.128

Panthera: hafif, agresif ve zarif aktif tekerlekli sandalye...
    Alım işleminde ya raporulu kişinin kendisinin ya da -varsa- vasinin vekalet vermesi lazım.

Muafiyete dair efsaneler hiç bitmez...