benimde sol bacak yarısı yok. otomotik vitesli araba kullanıyorum ve aparata gerek yok.sag ayagınla çok rahat kullanabilirsin
Ehliyetimi yeni aldım dün ehliyetimde "Özel Tertibatlı Otomobil- Oto Vitesli Araç" Aynen bu yazıyor benim sol bacağım diz altından ampute ellerimde problem yok sadece sol bacağımda Aracıma özel tertibat taktırmak zorundamıyım sadece otomatik vites kullanamazmıyım ? Araç Kiralama durumunda bulunabilirmiyim ? bunları merak ediyorum OturanBoğa Sizdende cevap bekliyorum lütfen ?
benimde sol bacak yarısı yok. otomotik vitesli araba kullanıyorum ve aparata gerek yok.sag ayagınla çok rahat kullanabilirsin
O "özel donanım" ibaresi olmasaymış, çok daha doğru olurmuş. Şu haliyle işgüzar bir memur zorluk çıkartabilir. Raporu yenilemek mümkünse, yenilemenizi öneriririm... Çünkü dediğiniz gibi, sol bacağından kısıtlılığı olan birinin hiç bir özel donanıma ihtiyacı olmaz; salt otomatik vitesli aracı kullanabilirler
- Arkadaşlar, lütfen sorularınızı özel mesajla iletmek yerine ilgili foruma yazarak cevap arayın. Böylece hem soru-cevaplardan herkes yararlanır hem de en doğru cevaba en hızlı şekilde erişmiş olursunuz.
- Lütfen sorunuza cevap aldıktan, bir sorununuza çözüm bulduktan sonra dönüp gitmeyin. Siz de başkalarına yararlı olmak için bilgilerinizi, tecrübelerinizi, duygularınızı paylaşabilirsiniz. Unutmayın, siz nasıl yana yakıla cevap arıyorduysanız, başkaları da içine düştüğü açmazdan çıkmak için aynı hararetle sorularına cevap arıyor...