Ankilozan spondilit hastalarına hiçbir sınıf ehliyet verilmiyor artık, ehliyeti olanı farkettiklerinde iptal ediyorlar.
Ankilozan spondilit hastalarına hiçbir sınıf ehliyet verilmiyor artık, ehliyeti olanı farkettiklerinde iptal ediyorlar.
2008 yılında B+A2 ehliyeti almıştım. motorsikletimi trafik yaladı sigortası olmadığı için bende amcamın aracılığıyla trfik şube müdürlüğünde emniyet amiriyle görüştüm.hastalığımı da söylemiştim.Birdaha söylemem hastalığımı ehliyetimi alırlarsa ben ne yaparım ortapedik ameliyatı falanda olmadım.Teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için.Şimdi ben Hsınıfı ehliyeti alamıyorum demek ki...
Sağ el parmaklarındaki amputasyon ile ehliyet:
Sağ kol amputasyonu ile ehliyet:
![]()
- Arkadaşlar, lütfen sorularınızı özel mesajla iletmek yerine ilgili foruma yazarak cevap arayın. Böylece hem soru-cevaplardan herkes yararlanır hem de en doğru cevaba en hızlı şekilde erişmiş olursunuz.
- Lütfen sorunuza cevap aldıktan, bir sorununuza çözüm bulduktan sonra dönüp gitmeyin. Siz de başkalarına yararlı olmak için bilgilerinizi, tecrübelerinizi, duygularınızı paylaşabilirsiniz. Unutmayın, siz nasıl yana yakıla cevap arıyorduysanız, başkaları da içine düştüğü açmazdan çıkmak için aynı hararetle sorularına cevap arıyor...
Rica etsem biraz detay verebilirmisiniz, ben mi yanlis anladim emin olmak istiyorum
5 yildir AS hastasiyim ve yurddisindan Turkiyeye kesin dönüs yaptim, ve gecen hafta H sinifi ehliyet ve ötv indirimi icin devlet hastanesi heyet raporuna basvurdum,
Ayni zamanda Turkiye ehliyetim var, simdi bana H sinifi ehliyet vermeyecekleri gibi elimdeki ehliyetidemi aliyorlar.?
Tesekkur ederim simdiden yanitiniz icin..
riskli bir soru muayene olmadan heyetteki doktorunuzla görüşüp fikrini alıp öyle girmeyi deneyin egerki doktor kılsa elinizdeki ehliyettende olursunuz cünli as lilere ehliyet malesef ülkemizde verilmiyor avrupada bazı ülkelerde denetimli verilirken burda bu hak malesef yok
Yardiminiz icin tesekkur ederim.
Benim engelli bolum diz kalca bel suan koltuk deynekle yuruyorum, deynek olmadan 10 metre anca gidecek halim var
Yani boyunumda omzumda cok sukur bi sorun yok ama doktor ileriki yillarda olabilir dedi yasim 27
Araba benim icin olmazsa olmaz.
Devlet bana özel söför vermiyorsa niye elimdeki ehliyeti aliyorki
Pazartesi olsun ilk ortopedi dr ile görüsüp sonuca baglayalim.
Tekrardan tesekkur ederim