TEKSAN İnovatif Medikal Ürünler İstanbul, Bursa ve İzmir'de
Buraya tıklayarak yazıları büyültebilirsiniz Buraya tıklayarak yazıları küçültebilirsiniz
    Üye
    erkan_kaptan_52 Avatarı

Gerçek Adı
    Erkan
    Son Giriş
    18.03-2021
    Saat
    18:02
    Yaşadığı Yer
    Ordu
    Alınan Beğeniler
    1
    Verilen Beğeniler
    2

Zaten Değerlendirdiniz! 0
    STAR, dünyanın en güvenli, en sağlıklı, en konforlu ve en dayanıklı tekerlekli sandalye minderi.
    Merhaba arkadaşlar.
    Ordu Merkezde oturuyorum ve kendime ait bir ofsim var Ofisim Ordu'nun en işlek caddesinde. Belediyenin yol kenarlarını özel şahıslara kiraladığı uzun bir cadde var ve bu caddede iki araçlık engelli park alanı var ofisimi bu işlek caddeye taşıdım 1 hafta engelli otoparkını kullandım uzunca kaldığım günler oldu. Geçende trafik polisi tek engelli sen değilsin uzunca park etme dedi ve hak verdim koskoca Orduda engellilere ait iki araçlık engelli park alanı var. Özel otopark ücretleride oldukça fazla. Bu sorunu belediyeye dilekçe yazarak çözebilirmiyim. Çözüm önerileriniz nelerdir.

Genel Yayın Yönetmeni
    OturanBoğa Avatarı

Gerçek Adı
    Bülent
    Son Giriş
    Bugün
    Saat
    12:26
    Yaşadığı Yer
    İstanbul
    Alınan Beğeniler
    3.875
    Verilen Beğeniler
    4.128

Bence özel otopark ile görüşüp anlaşmayı deneyebilirsin.
    - Arkadaşlar, lütfen sorularınızı özel mesajla iletmek yerine ilgili foruma yazarak cevap arayın. Böylece hem soru-cevaplardan herkes yararlanır hem de en doğru cevaba en hızlı şekilde erişmiş olursunuz.
    - Lütfen sorunuza cevap aldıktan, bir sorununuza çözüm bulduktan sonra dönüp gitmeyin. Siz de başkalarına yararlı olmak için bilgilerinizi, tecrübelerinizi, duygularınızı paylaşabilirsiniz. Unutmayın, siz nasıl yana yakıla cevap arıyorduysanız, başkaları da içine düştüğü açmazdan çıkmak için aynı hararetle sorularına cevap arıyor...

Üye
    rabia_ilhanlı Avatarı

Son Giriş
    30.12-2014
    Saat
    14:38
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

otoparkın biri ulusoy varan turzm tekerlinde biri eski milletvekili rıdvan yalçının yeni açtığı burger rest tekerlinde uğraşma alamazsın kardeşim defalarca şikayet ettim hatta damla otoparkın görevlileri yer olmayınca oraya engelli olmayan insanları alıyorlar uyardım hatta bld telefon açtım ama olmuyor bu gidişlede olmayacak günde 10 kez varan turzm park eder oraya ama sen park edemezsin

Üye
    erkan_kaptan_52 Avatarı

Gerçek Adı
    Erkan
    Son Giriş
    18.03-2021
    Saat
    18:02
    Yaşadığı Yer
    Ordu
    Alınan Beğeniler
    1
    Verilen Beğeniler
    2

Panthera: hafif, agresif ve zarif aktif tekerlekli sandalye...
    rabia_ilhanlı;

Varan turzm bende şikayet ettim polise ceza yazdırdım hatta şöförüyle kavga dahi ettim. ama hala çekiyor şerefsiz. artık acımıyorum gördüğümü şikayet ediyorum. ben yürüyen engeliyim ben bile işim acil olmadığı zamanlar ücretli otoparka çekiyorum. yazık günah yaa.