kurs ücretımı bu
kurs ücretımı bu
ben kurs ücreti 600 tl verdim ve aralık 15 sınavına girdim yeni, bence yüksek ama emniyet ehliyet harç parası dahil değil benimki direksiyonla falan 850 tl bulması lazım...
valla kardeş benden 1300 tl istediler herşey dahil
Bizim Niğde de alternatif olmadığı için çok istiyorlar,diğer illerde düşük ama git gel aynı fiyatı bulur pazarlık edeceksin başka çaresi yok
evet aynen yeterki ellerine düşme
yapacak bişey yok dediğin gibi başka şehirde olsa yol parası ile birlikte aynı hesaba geliyor.
H sınıfı ehliyetle Ticari araç aldığıda Vergi indiriminden yararlanabiliyormuyum birde şey diyecem ticari araç aldım söz gelimi servis aracı bunu vekalet verip misal babama çalıştırma şansım var mı?
maraşta 750 tlye aldım ocakta harclara zam geliyor belkide ondan zamlı fiyatını söylemişlerdir
aralık 15 de kocaelide 450tl kurs ücreti verdim
Arkadaşlar
hastaneden h sınıfı ehliyet alır özel tertibatlı araç kullanır raporunu aldım ehliyet kursuna gittim kursta ayağından engelliler için kurs aracı olduğunu kolundan engelliler için araç olmadığını söylediler. Sürücü kursu seni kayıt ederiz ancak denetim için gelen müfettişler seniaraçtan indirir ve dosyanı iptal ederse verdiğin para ve evrakların boşa gider diyorlar milli eğitim ile görüştüm biz karışmayız iptal edilme riskini göze alırsan kayıt ol diyorlar
başka şehirden sürücü kursu buldum onlarda buradan yeniden rapor alacan sonra kayıt olacan ve en az 14 gün mecburi derslere girecen diyorlar ee benim işim niğdede işten izin alamıyorum alsam bile yeniden rapor falan almam gerekiyor. Buradaki sürücü kursu 500 tl ver kayıt ol eğer ehliyeti alırsan
700 tl daha verecen yok alamassan iptal edilirse 500 tl yanar diyor ne yapmalıyım iki arada bi derede kaldım
aynı olay bi arkadaşımında başına gelmişti ama biz Ankara gibi büyük bi yerde olduğumuz için kum gibi sürücü kursu var h ehliyet veren başka bi kurstan sakatlığa uygun donanımda bi araç bulduk ve direksiyon sınavına o araçla girildi ve ehliyet alındı . yaşadığın yerdeki kurslara bi bak ( h sınıfı veren ) inşallah bulursun kardeş bu işler çok zor maalesef![]()
valla kardeş zaten niğde de yaşıyorum en büyük sıkıntı orda 3 tane sürücü kursu var 1 tanesi h sınıfı verebiliyor oda işte durum ortada bilmiyorum ne yapsam lanet olsun bu işler ne pis işlermiş insanda ne istek ne şevk bırakıyorlar
Yasin bey arzu ederseniz konya ya buyrun ehliyet konusunda yardımcı olabiliriz .
sağolasın bayrak
valla sonunda olacağımız o artık konyadan alacam ama işte ehliyet için 11 gün konyada kalmam gerekiyor sanırım çünkü artık zorunlu olarak en az11 gün sürücü kursunda eğitim alınması gerekiyormuş böyle de olunca işim niğde de izin almak sıkıntı oluyor. bakalım bişeyler yapacaz. Bu arada bayrak kardeş benim niğdeden aldığım raporu konyada kullanamazmıyım ehliyet için aldığım raporu
bayrak seninle bi görüşelim olmazsa