Hayırlı olsun. Bir sorun çıkmaz...
Hayırlı olsun. Bir sorun çıkmaz...
- Arkadaşlar, lütfen sorularınızı özel mesajla iletmek yerine ilgili foruma yazarak cevap arayın. Böylece hem soru-cevaplardan herkes yararlanır hem de en doğru cevaba en hızlı şekilde erişmiş olursunuz.
- Lütfen sorunuza cevap aldıktan, bir sorununuza çözüm bulduktan sonra dönüp gitmeyin. Siz de başkalarına yararlı olmak için bilgilerinizi, tecrübelerinizi, duygularınızı paylaşabilirsiniz. Unutmayın, siz nasıl yana yakıla cevap arıyorduysanız, başkaları da içine düştüğü açmazdan çıkmak için aynı hararetle sorularına cevap arıyor...
Teşekkür ederim, umarım tüm engelli arkadaşlarımda kendilerine uygun araç sahibi olabilirler
Bülent bey ben raporu alalı 1 yılı geçti şimdi araç alımında yeni rapor isterler mi?Bu raporla araç ve ehliyet alabilir miyim?Raporda yazan h sınıfı ehliyet alabilir-otomatik vitesli araç kullanabilir
relaxx
Deyerli arkadaşım ağzı olan konuşmuyor bende herkes gibi bu formda tecrübelerimi paylaşıyorum.
CanK arkadaşımız bayiye gittiyinde senden başkası kullanamaz diye bilgi vermişler.Aynı durumu bende yaşadım.Arkadaşımıza yardımcı olmak için bilgileri verdim.Yardımcı olduğumuda zanediyorum.Hem benim dediyim şekilde yazılsa ne olur.Yazılmsa ne olur.Her ikiside aynı kapıya çıkar.Keşke sende yaşadıklarını yazsaydında yardımcı olsaydın.Ayrıca bu konuyu baştan başlıyarak okusaydın bu şekilde davranış göstermezdin.Ayrıca neden böyle bir tepki verdin anlıyamadım.Giydiğim formaya fazla kafanı takma.
2012 mart ayında aldığım aracın ruhsatında yazan ibareler.
araç sahibi ve 3.dereceye kadar kan ve sıhrı hısımlardan
bir sürücü kullanabilir.N.V.V.D. den izin almadan 5 yıl
süre ile satılamaz.
KÜREKÇİ (mustafa)
Yardımların için gerçekten teşekkür ederim. Gerçekten bayi hiç birşey bilmiyor sonunda bu kanıya vardım. Dediklerin birebir doğrudur hiç bir yanılma ve yanlış bir şey yoktur. ayrıca trafikte ki yetkili memurlara da sordum geçen hafta, araç otomotık vites ise ve özel donanım yoksa, trafik denetiminde hiç bir sıkıntı cıkmaz, senden baskası kullanabilir dedi.