Raporunda H sürücü olur ve nasıl araç kullanacayın yazıyorsa başka rapor çıkarmana gerek yok.Yazmıyorsa ikinci bir rapor çıkarman gerekir H sürücü belgesi için.Çıkardıktan sonra sürücü kursuna müracat edeceksin.
Raporunda H sürücü olur ve nasıl araç kullanacayın yazıyorsa başka rapor çıkarmana gerek yok.Yazmıyorsa ikinci bir rapor çıkarman gerekir H sürücü belgesi için.Çıkardıktan sonra sürücü kursuna müracat edeceksin.
bu rapor benim mevcut raporumu etkilermi acaba?
Sürücü belgesi için çıkardığın raporun eski raporun oranından düşükse yeni raporla ötv siz araç alırsan raporun direk vergi dağresinde deyerlendiriliyor.Sorun çıkabilir ama sadece H sürücü belgesi alacaksan sorun çıkmaz.
onurcan
herhangi bir özel hastanedende alabilirsin ehliyet için raporunu.ehliyet için alacağın raporda oran yazmıyacak zaten.sadece H sınıfı ehliyet alabilir yazacaktır ve herhangi bir tertibat gerekecekse o yazacaktır.
senin engelin ne önceki raporunda oranın ne
tam olarak ne yazıyor raporunda.ötv indirimli araç alabilir yazıyormu.
kazazede
Her rapora oran yazıyorlar.
kürekçi
sen özel hastaneden ehliyet için rapor alıyorsun, tek doktor sana nasıl oran yazsın.sadece ehliyet için alınan rapora oran yazılma zorunluluğu yoktur.oran heyet raporlarında yazılır
kazazede
Brachial Plexus benim rahatsızlığım oranım %60 sürekli ötv vs yazmıyor istihdam için alıyorum dedim istihdam kısmı bile degerlendirilmedi yazıyor sorduguma göre sürekli raporda gerek yokmuş ötvsiz araç alabilirmiyim peki?