@Erva selma Zodyak'ın tartışmasız hayatına en az insan alan bayanı.Bakmayın onun öyle hayatına az insan aldığına, o güven sınavını geçtiğinde tüm sevgisi, şefkati ve dostluğu ile seni sarmayalayacaktır. Ama çok dikkatli olman gerekiyor. Onun hayatında iken ailesine veya arkadaşlarından birine laf edersen, koruyucu içgüdüsü ile kızgın bir boğaya dönüşüp, arenadaki gibi boynuzlarıyla seni yere yıkabilir.
Güzel sanatlara ve gezmeye düşkün. Suyuna gittikten sonra, harika bir dost. Güler yüzlü, neşeli, eğlenceli ve güzel. Ruh hâli genelde çok sakin, zıddına gitmediğin sürece melek gibi. Burçlar kuşağında en kolay anlaşılan kızlardan biridir. Ama zıddına gidip de inadı ve öfkesine denk gelirsen, seni öyle bir hâle getirir ki kiliseye gider, "selamün aleyküm" dersin.
Ondan suyuna git. Aşka aşırıya kaçabilir. Sevdiği için normalden çok fazla fedakârlık yapabilir. Yemek yapmaya düşkün olduğu için, zamanının çoğunluğu mutfakta geçer. Ev içinde disiplin sever. Paranın değerini bilir ve asla savurganlık yapmaz. Sakın onu cimri zannetme, o cömertliğini karanlıkların ardında saklar; yeri ve zamanı gelince yapar. Ev içinde disiplin sever. Eğer Boğa kızına âşık olduysan ve seni tercih ettiyse çok nasiplisin. Negatif yönü çok az olan bu kızla mutluluğu yakalaman mümkün. Yeter ki yazılan kurallara göre hareket et.
![]()
Zıt burcunuz, anlaşamamak normal.
Gelelim yoruma, beni dövmek için oklavanı hazırla.![]()
Zodyak'ın tartışmasız en dayanıklı bayanı. Hiçbir şey onu kolay kolay yıkamaz. Çünkü onun karakteri yıkılmaz bir kaledir. Bu kız her şeyi sevmez, ama sevdiği şeyi tüm kalbiyle ve çok büyük tutkuyla sever. Oldukça becerikli ve hamarattır. Elinden her iş gelir. Yeter ki o işi istesin. Şimdi gelelim öldürücü özelliklerineBu kız başına oldukça buyruk, sakın ona müdahale etmeye kalkma, yoksa evin içinde, "hakanlar çarpışıyor" olur.
Karakteri çok güçlü ve çok dayanıklı olduğu için bu kızı idare edebilmek çok zor. Ya onun devesini güdersin ya onun diyarından gidersin.
Asla uzlaşmaz ve taviz vermez. İlla onun istediği olacak. Bunları göze alabiliyorsan buyur kızların en zorlularından biri senin. Sakın unutma bu kız ya cennet ya cehennem. Nasıl olacağı senin davranışlarına bağlı. Sakın ola ona kendi istediklerini yaptırmaya çalışma. Seni öyle bir hâle getirir ki keşke doğmasaydım dersin. Unutma; onun sevgisi hep şüpheci, hem takipli. Asla sana sevgisini göstermez ve belli etmez. Ama birinin de sana laf etmesine asla izin vermez. Sakın onu aldatmak gibi bir hata yapma, ölecek olsan bile, mezarından çıkarıp seni 36 parçaya bölmeden asla yakanı bırakmaz. Hadi biraz içini ferahlatayım. Bu kız gösterişten ve lüksten nefret eder. Öyle ki yeni ayakkabı alsa, çamura bular; yanına öyle gelir. Asla hava ve artistlik sevmez. Dediğim gibi sevgileri çok güçlü, ama çok ciddi ve çok otoriter olması yüzünden bunu sana asla belli etmez. Bir güzel huyu da sır saklaması, ona verdiğin onunla mezara gider; asla anlatmaz. Yeteri kadar bilgi verdim, bazı özellikleri de var ki onu da kendin tanıyıp gör. Zayıf karakterli ve halim selim biriysen, kızların ejderhası ile hiç kapışma, sakın ona âşık olma, çünkü senin parmağında fırıldak gibi çevirir.
Ona kendisi gibi güçlü ve dayanıklı biri lazım.
Erkek farklı, kız farklı. Akrep erkeğini anlatırsam, nişanı atabilirsin.![]()
Ondan iyisi mi boş ver.
![]()
[QUOTE=OĞUZATAY;2597749]Zıt burcunuz, anlaşamamak normal.
Gelelim yoruma, beni dövmek için oklavanı hazırla.![]()
Zodyak'ın tartışmasız en dayanıklı bayanı. Hiçbir şey onu kolay kolay yıkamaz. Çünkü onun karakteri yıkılmaz bir kaledir. Bu kız her şeyi sevmez, ama sevdiği şeyi tüm kalbiyle ve çok büyük tutkuyla sever. Oldukça becerikli ve hamarattır. Elinden her iş gelir. Yeter ki o işi istesin. Şimdi gelelim öldürücü özelliklerineBu kız başına oldukça buyruk, sakın ona müdahale etmeye kalkma, yoksa evin içinde, "hakanlar çarpışıyor" olur.
Karakteri çok güçlü ve çok dayanıklı olduğu için bu kızı idare edebilmek çok zor. Ya onun devesini güdersin ya onun diyarından gidersin.
Asla uzlaşmaz ve taviz vermez. İlla onun istediği olacak. Bunları göze alabiliyorsan buyur kızların en zorlularından biri senin. Sakın unutma bu kız ya cennet ya cehennem. Nasıl olacağı senin davranışlarına bağlı. Sakın ola ona kendi istediklerini yaptırmaya çalışma. Seni öyle bir hâle getirir ki keşke doğmasaydım dersin. Unutma; onun sevgisi hep şüpheci, hem takipli. Asla sana sevgisini göstermez ve belli etmez. Ama birinin de sana laf etmesine asla izin vermez. Sakın onu aldatmak gibi bir hata yapma, ölecek olsan bile, mezarından çıkarıp seni 36 parçaya bölmeden asla yakanı bırakmaz. Hadi biraz içini ferahlatayım. Bu kız gösterişten ve lüksten nefret eder. Öyle ki yeni ayakkabı alsa, çamura bular; yanına öyle gelir. Asla hava ve artistlik sevmez. Dediğim gibi sevgileri çok güçlü, ama çok ciddi ve çok otoriter olması yüzünden bunu sana asla belli etmez. Bir güzel huyu da sır saklaması, ona verdiğin onunla mezara gider; asla anlatmaz. Yeteri kadar bilgi verdim, bazı özellikleri de var ki onu da kendin tanıyıp gör. Zayıf karakterli ve halim selim biriysen, kızların ejderhası ile hiç kapışma, sakın ona âşık olma, çünkü senin parmağında fırıldak gibi çevirir.
Ona kendisi gibi güçlü ve dayanıklı biri lazım.
Evet, burcumun özelliklerini fazlasıyla taşıyan biriyim öyleyizdir.![]()
@Nurtan Bu yorumdan sonra ülkeyi terk etmem gerekiyor gayri.Sağ kalmam zor.
![]()
Ben doğum haritama baktırmıştım gerçi ama bir de senin yorumunu okuyayım🙃 @OĞUZATAY
Yengeç, yükselenim Kova
Tabiî ki canım benim.![]()
Zodyak'ın tartışmasız en cin fikirli kızı. O'nun saf görüntüsüne ve duyarlı olmasına sakın aldanma. O aslında çok büyük bir kurnazlık ve şeytanın aklına gelmeyecek olan şeylere kadar düşünebilen bir kızdır. Oldukça sevimli ve güler yüzlü. İstediğin kadar somurtkan bir erkek ol, onun gülüşüne asla dayanamazsın; tereyağ gibi eriyiverirsin.Oldukça da iyi kalpli ve becerikli. Hamaratlığı ve elinin bereketi çok meşhurdur. İş yapacaksan o'ndan para alıp, başla.
Kimsenin üzülmesine asla dayanamaz, elinden geleni yapar. Yalnız o'nu idare edebilmek zordur. Öyle ki bu kız günler önce olmuş bir şeye bugün kızabilir. O'nun kızması öyle alaycı ve iğneleyici laf değildir. Sesinin gürlüğü ile bilinen ünlü tenor Pavarotti'yi bile yerinden zıplatacak kadar dik olan sesiyle sana bağırır.
Duygusallığını göstermemeye çalışsa da onun yaptığı sadece yumuşak bir kabuk. Oldukça da heyecanlı bir yapısı vardır. Bazen heyecanını kontrol etmesi zor olur. Çok iyi ve çok hanımefendi olmasına rağmen, aşka gelince işin çok zor. Kendi zayıf karakterini kapatabilmek için güçlü bir adam ister. Ama sakın unutma, bu kızın "hayır"ları asla "evet" olmaz. Hayır dediyse hiç uğraşmadan başka bir ay ışığının peşine düş. Çünkü bu kızın tatlı, zarif kişiliğini ve gülüşünü asla unutamazsın. Yanarsın da yanarsın... O yaralanmaktan korktuğu için çok zor sevecek ama sevdiğinde ne olursa olsun asla vazgeçmeden aşkını koruyacak kadar güçlenecektir. Ola ki kalbini kazanırsan, yaşadın: Muhteşem bir kız artık yoldaşın olacaktır. Ama onu hiç kırmadan, incitmeden yumuşak kabuğunun altında yatan hassasiyetini göstermeden romantik bir şekilde sevmen gerekiyor. İşte, o zaman masallardaki gibi bir aşk olduğunu göreceksin.