@OĞUZATAY, Emrah biz seni yazar diye bilirdik
burcum Başak, yükselenim Terazi…
şimdiden teşekkürler
@selda* Ablacığım merhaba, nasılsın? 🙂 Burçlara ilgi çok eski benim. 😁 Yaklaşık 17 sene. 😇 Gelelim yoruma:
Zodyak'ın tartışmasız en tertipli, en temiz, en düzenli bayanı. O'nun hayatı; hep bir düzen ve tertip üzerine kurulu,, evinden içeri mi girdin: İlk istikamet banyo, elini yüzünü yıka, ondan sonra "Hoş geldin." Diyecektir. Yapmazsan ayvayı yersin, ben diyeyim.Seni kullanılmış kürdana çevirir ona göre. Ciddiyet, düzen ve mantık gücü bu kadının hayatını teşkil ediyor. Laubaliliği sevmez. Her şey de mükemmeliyetçilik aradığı için bu bayan ile arkadaşlık çok zordur. Her zaman düzenin içerisinde olmak ve bunu sürekli olarak hayatında uygulamak ister. Şaka ve benzeri şeylerden hiç hoşlanmaz. Kıvrak zekâsı ile iş hayatında aktif olmak ister. O'nu ilk gördüğünüzde tertemiz ve pırıl pırıl olması dikkatinizi çeker. Şunu sakın unutma; o hep öyle, o'nu düzensiz ve pis görme ihtimalin yok. Oldukça hamarat ve becerikli.
@selda* Yorum eksik oldu. 😁🙈 Devam edelim. Emrah, bu kadar becerikli ve tertipli ben bu bayana âşık oldum. Ne yapmam gerekiyor? Diye sordun. Bak güzel kardeşim; bu kadın bir ömür boyu hep temiz ve düzenli, mantığına uyacak adam ister. Bu kadın âşık olmaz ve sevmez. O sadece düzenine ayak uyduracak birini arar ve düzenini bozmaya çalışırsan, seni lahmacun gibi yer.Ve belirli süre senden uzaklaşır. Dediğim gibi sevmez ve âşık olmaz. Düzen ve mantık delisi. Bu yüzden idare edebilmek çok zor. Sen güzellik burada dersen, o ileride diyebilir. Çünkü o'nun mantığına orası uyar ve bu kadınla evlenebilmek çok zor. Çünkü o hep düzenine uyum sağlayacak birini arar, bulursa evlenir. Eğer ki tertipli, düzenli be mantığına hitap ederim diyorsan, buyur Zodyak'ın en düzenli kızı senin. Sakın unutma, her şeyde kılı kırk yaracak derecede inceleme ve düzen yaptığı için, belirli süre sonra sıkabilir. Bırakıp gidersen de o'nun tertipli dünyasını çok özlersin. Karar senin: Ya düzen ya da eyvAllah. Diğer türlü bu bayanla geçinmek çok zor çünkü.
Anahtar cümle " Emret komutanım" galiba : ))
Merhaba.
Burcum koç
Yükselenim Başak.
Yorumlayabilir misiniz?
@Sadelikguzeldir Zodyak'ın tartışmasız; en cesaretli, en korkusuz bayanı. Onun simgesi sonsuz cesaret. O cesaret karşısında öyle bir kendinden geçersin ki kiliseye gider, "Selamın aleyküm" dersin. Onun sert hâli seni korkutmasın; aslında çok iyi, çok duygusal ve çok merhametli. Sadece dünyanın kötülüklerine karşı, bunu demirden bir sertliğin ardında tutuyor. Genelde oldukça cazibeli ve güzel olurlar. Onunla iyi niyetli olduğun sürece, sarsılmaz bir dostluk bağın olur. O her şeyde yarışmak ister, lider olmak ister. İkincilik asla ona göre değildir. Şunu da unutma: Onu sakın kızdırma, iyi niyetini kötüye kullanma. Yoksa karşında yanardağ gibi bir kadın bulursun, seni doğduğuna pişman eder.😁🙈 Gazabından yüce Mevlam korusun.😁🙈 Ağır bedensel işleri yapmayı sevmez, masa başı işlerini sever. Bazen uyuşuk olabilir, bazen de en kötü huyu olan telaş olabilir. Sinirinden sakın korkma. Suyuna gittiğin sürece; cömert, güçlü, sonsuz cesaretli, duygusal ve güzel bir dostun olur. İş aşka gelince bu korkusuz, güzel ve çok güçlü kadını tavlamak zordur, sürekli olarak ilgilenmen ve yapmacık olmaman gerekiyor. " Emrah, kız çok güçlü ben bunu istiyorum, yardım et." Diyorsun. Güzel kardeşim, bu kadın çok güçlü ve cesaretli olsa da erkeğinin yönetimi sessizce almasını ister. Yani, güçlü olmak gerekiyor, zayıf ve hassas karakterde biriysen bu kadınla zor. Sinirlendiğinde çantasını kafana yiyebilirsin.Öfke nöbetlerini idare etmen gerekiyor, gülen yüzüne aldanma, o gülümsemenin ardında yanardağ yatıyor.
Eğer güçlü ve yönetici olabilecek karakterde ise tam sana göre, yoksa uzak dur, yanarsın! Bıraktığında cesaretini ve gücünü çok özlersin.
Yıldızları Mars'tır.
Estağfurullah, rica ederim. Ben fal dediniz demedim, fal ile benzerliği yok, dedim. İlginize çok teşekkür ederim.
Teşekkürler. Aslında çok uysalimdir kuzu gibiyimdir.
@OĞUZATAY Karakter tahlili bir edebiyatta olur bir de Sherlock'un gözlerinde . Anlatırken aklıma filmi geldi kesiti paylaşayım dedim
@GeorgeOrwell Sen de ayrı bir âlemsin zaten, seviliyorsun.Ben ne anlamda söylüyorum, sen ne anlamda anlıyorsun diyeceğim ama sana alıştığım için latife olduğunu biliyorum.
![]()