Benim burc haritamda da ay burcum aslan gözüküyor. Belki bazen duygu bağlamında kırıcı olmam bundandır. Bende mesela herseyzamanla çok girişken değilim alışıncada çok iyiyimdir. (: Çekingenlik oluyor sanırım bu (:
Venüs de koc burcunda tersim koç siniri (:
@OĞUZATAY hocam , beni o kadar iyi anlatmışınız ki , ben dahi kendimi bu kadar iyi anlatamazdım . Okurken zaman zaman tebessüm ederek gözlerim doldu. Çok teşekkür ederim![]()
merhaba, Aslan kadını içinde yorumlarınızı yükselenim akrep![]()
Zodyak'ın tartışmasız en çekici kadını.Yüzü ve fiziği güzel olmasa bile o bakışlara dayanacak erkeği analar henüz doğurmadı.
Bakışları ile seni kendine mıknatıs gibi çeker. Rüya mı gerçek mi diye düşünürken, ruhuna dokunan sesiyle hayal dünyasından çıkarak, o'na odaklanabilirsin. Bu bayan yalnızlığı hiç sevmez, illa ki çevresinde birileri olacak. Yalnızlık o'nun en zıtlandığı huylardan birisidir. Bir diğer önemli huyu ise bu bayanın çok gerçekçi olmasıdır. O, gerçeklerle var olur ve yaşar. Hayal o'na göre değildir. Nazik, sevecen ve iyimser olsa da zıttına giden birine karşı savaş ilan edecek ve her seferinde insanın aklına çok zor gelen kelimelerle en ağır şekilde karşısındakini ezmeye, üstünlüğünü göstermeye devam edecektir. O'ndan dolayı aranı iyi tut, gazabından yüce Mevlam korusun.
Giyim konusunda ise oldukça zevkli ve göz alıcı şeyleri giyer ve lükse düşkünlüğü vardır. Duygusal yapısı bazen karışır ve git gel durumuna gelir. O vakitlerde kendisinden uzak durmakta çok fayda var. Güvenini kazanan ve emin olduğu insanlara kalbindeki tüm dostluğu açar, o da Yay kızı gibidir ha. Sakın iyi niyetini kötüye kullanma, sonra foseptik çukuruna atar seni ha.
Muhakkak iyi niyetini ve samimiyetini belli et. O'nu yalnız bırakma ve gelirini yüksek tut. Çünkü bu bayan paraya değer veriyor ve şunu sakın unutma: Dostluk bağları, kendi kuralları çerçevesinde geçerli, ola ki tersine hareket edersen seni hemen siler ve dönüp ardına bakmaz. Rahatlık bu kız da vazgeçilmez, diyelim el ele yürüyorsun; karşıdan bir erkek arkadaşı geliyor: Seni bırakıp, o'na sarılabilir.
Zekâsı keskin, çok zor şeyleri başarabilir ve keyfine düşkündür. Bakışları ve tarzı ile çevresine renk katar. O, bir ortama girdiğinde başka yere bakmak pek de mümkün değil; en büyük silahı olan gözleriyle tüm bakışları kendine çeker. Sabırlı karakteri vardır, kolay kolay sinirini belli etmemeye çalışsa da siniri geldiği anda "Tsunami" gibi olur. Aşkı, bulana kadar her zaman arar ve kalbinin kapılarını kapalı tutmaz. Aşkı bulduğunda sevdiğine sadıktır ve sürekli o'nunla zaman geçirmek ve eğlenmek ister. Sevdiklerine ve ailesine karşı cömerttir. Aşk konusunda ise bu kızı tavlamak ayrı bir dert, idare etmek ayrı bir dert.
Eyvah! Gözlerine yenildiğim, "gidiyor." Diye çığlık atıyorsun.
Dur, sakin ol. Bak, çok paran varsa, o'nu mali yönden rahat ettireceksen, rahatına ve giyimine karışmayacaksan, o'nu kıskanmayacaksan bu iş olur. Sakın unutma; o kız istediği kadar rahat olsun, kalbi ve gönlü senin için çarpıyor. Sadece rahat olmak istiyor, ama duygusal yönden gönlü sen de. Ben kıskancım, dayanamam diyorsan, hiç girişme; ne o gözleri ne de o bakışları unutabilmene imkân yok...
@TungaTunga Rica ederim kardeşim benim, sen de bendesin.Eyvah aslan kızı, kraliçemiz geldi; @mell Melek Hanım, Türkiye'yi terk ettikten sonra, yorum yapabilir miyim?
Şaka bir yana biraz çıkmam gerekiyor, gün içinde inşAllah yapacağım. Şimdilik müsaade.
![]()
@mell Melek abla bu yorumdan sonra, mezarımı nereye istersen kazarımZodyak'ın tartışmasız en güçlü, en sinirli, en otoriter bayanı. Ormanların kraliçesi olduğu gibi Zodyak'ında kraliçesi. O'nu ilk gördüğünüzde ilk dikkatinizi çekecek şey saçları olur. Bu burcun bayanları saçları ve saçlarına yaptıkları bakım ile ünlüdür. Yüz hatları her zaman gergin ve ciddi her an karşısındaki insanı pençelemeye hazır durur.
O bir ciddiyet abidesi. Bu bayan her şeyini ciddiyet ve resmiyet üzerine kurmuştur. Çabuk sinirlenen yapısı yüzünden, arkadaşlık çok zordur. İkinci kez söylediğinde kraliçeliğine yakışır şekilde kükreyerek söyler ve avına pençesini vurur.
Son derece cesur, hiçbir şeyden korkmayan, karizmatik ve anında dikkat çeken tiplerdir. Sürekli ilginin kendi üzerinde olmasını isterler; bu yönden bencillik ve kibir bu bayanda açıkça bellidir, sürekli olarak güzel söz söylenmesini ve pohpohlanmayı isterler. Oldukça enerjik, savaşçı ruhlu, asla yenilmeyi kabullenmeyen ve liderlik etmeyen isteyen tiptir. O'nunla ne yönden olursa olsun birlikte olmak, gerçek aslanla çıplak elle dövüşmek gibidir.
O'nun öfkesinden Allah'ım hepimizi korusun, çok âmin.
Bu kadın aşırı duygusallık vs. sevmez. Ciddi olmak vazgeçilmezidir. Yapmacıklıktan ve zayıflıktan hoşlanmaz. Karşısındakilerinde kendisi gibi çok güçlü olmasını ister. Ağzı da çok bozuktur, laga lugaya gelemez; kimsenin ettiği lafın altında karşısındaki erkekte olsa, bayan da olsa kalmaz. O, Zodyak'ın gözü pek "Amazon" kadın savaşçısıdır. Sakın ona kafa tutup da mücadele etmeye kalkma, sonra "Hakanlar Çarpışıyor" olur ve o'na o anda zarar verecek olsan bile intikamı korkunç olur. O'na göre iyi geçin. O'nun öfkesi öyle Balık burcunun ki gibi kendiliğinden belli süre sonra geçmez. Baktın ki yeleleri kabardı, hemen saçlarını okşa, o kime kızıyorsa sen de o'na kız. Sakın ola sen "haksızsın" deme, böyle bir şeyi demeye cesaret edeceksen, mezarını Boğaz Köprüsü'ne karşı kaz. Çünkü seni paramparça edeceği için, hiç olmazsa kalıntıların manzara seyretsin
Bu kadın istemediği bir durum olursa, şiddete karşı da meyillidir. Dedik "Amazon" gibi savaşçı diye.
Eyvah!!! Kadın çok güçlü ben sevdim cesaretini ne olur yardım et Emrah! Çığlıklar kulağıma geliyor.
Bak güzel kardeşim, Aslan kızı ile şöyle yürür: O ne derse ikiletmeden yapacaksın, yönetimi o'na bırakacaksın, kesinlikle müdahale etmeyeceksin. Kraliçeye bakar gibi bakacaksın ve bol bol pohpohlayacaksın. Çalışmak isterse sakın karışmayacaksın. Bu şekilde dayanırım diyorsan, buyur; kızların en zorlusu, en güçlüsü senin. Eğer zayıf karakterde, ya da bu şartlara uyum sağlayamaz isen sakın bu kıza yaklaşma, seni öyle bir yakar ki parçanı bulan olursa "şükürler olsun." derler.
Ama şunu da unutma; bu kız da biraz duygusallık var, ama kalbinin metrelerce altında kalıyor. O'nu ortaya çıkarabilmek için çok mücadele etmen gerekiyor. Eğer çıkarırsan, bu çok güçlü kızın kanatlarında mutlu olursun.
![]()
Teşekkür ederim![]()
Rica ederim.![]()
Yorumdan ziyade burçların özellikleri bunlar. Bazılarımız burcundan çok yükselen burcunun özelliklerini taşırız. Ruh hallerinin dalgalanması da sanırım hem burcun hem de yükselen burcun aynı anda etki etmesinden oluyor.
Erkekler de Akrep, koç, ikizler, yay burcu gördüğünüz yerde kaçın hayatı alt üst etmelerinde üstüne yok.
Kızlarda ise Başak burcu, burnu hava da, her şeyi beğenmez illa da mantık mantık
Hele birde oğlaklar var sanırsınız küçük dağları bunlar yaratmış
Balık erkeklerini bilmem ama, gerçekten kadınları mükemmel,şirin mi şirin..
Aslanları anlatacak lisan kalmadı![]()
Daha nasıl yorumlamamı bekliyorsunuz? Cidden şaşırdım.Zaten özelliklere göre yorum oluyor.
Yükselen çok etkili değil. O size öyle geliyor olabilir, belirgin yaştan sonra az buçuk. Yani, herkes sapına kadar güneş burcu. Siz kendi anlaşma durumunuza göre yorumladınız. Astrolojik olarak tutan da var tutmayanda.
![]()