TEKSAN İnovatif Medikal Ürünler İstanbul, Bursa ve İzmir'de
Toplam 12 mesajın 1-12 arasındakiler
Buraya tıklayarak yazıları büyültebilirsiniz Buraya tıklayarak yazıları küçültebilirsiniz
    Üye
    arif33 Avatarı

Gerçek Adı
    Arif
    Son Giriş
    23.12-2009
    Saat
    11:31
    Yaşadığı Yer
    mersin
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

Zaten Değerlendirdiniz! 0
    STAR, dünyanın en güvenli, en sağlıklı, en konforlu ve en dayanıklı tekerlekli sandalye minderi.
    Selam arkadaşlar, nerden başlayacağımı bilmiyorum. herkese burdan selamlar. yeni üye oldum ve bir çok arkadaşın hikayesini okudum. hepsine büyük geçmişler olsun diyorum. ben de sizlere kaza günü ve sonrasını anlatmak istiyorum...
    ben bir fabrikada vardiye şefi idim. normal çalışıyordum arızalı makineyi tamir ederken işçilerden bir tanesi yanlışlıkla bana selam vermeye çalışırken eli start düğmesine deyince, enjeksiyon aniden çalıştı. ben sesi duymamla elimi çekmem bir oldu. ama 1 hafta sonra sag elimden 4 parmak kabettim ve baş parmakta hafif bir sakatlık, yani tam işlevini yapamadıgını gördüm. ve o anda dünya başıma yıkıldı.
    1 sene kendime gelemedim toparlanmam biraz uzun sürdü. hayattan bıktım. insanlardan soğumuştum, ama evde özenle düzenlediğim alet çantamı arkadaşlarıma dagıttım. yanlız alet çantamda yok yoktu. yani baktım ne yaparsam kendime yapıyorum. sadece kendime zarar vermekle kalmayıp çevremdeki insanların kalplerini kırıyordum. toplumdanda uzaklaşmıştım ki birden kendim bir karar aldım o anda, hayatla barışmak...
    çok şükür allaha şimdi çok rahatım, huzurluyum. o günleri hatırlayınca biraz kendime sitem ediyorum.. yaa unutmadan herşey güzel hoşta insanların bir özürlü gördükleri zaman onlara acıyarak üzülerek yani vah vah vah der gibi bakışlar beni rahatsız ediyor. lafım şu ki, türk toplumu daha özürlüleri tanımıyor, tanımak istemiyor.
    herkese selamlar

Üye
    basari Avatarı

Gerçek Adı
    başar
    Son Giriş
    Dün
    Saat
    19:46
    Yaşadığı Yer
    Bursa
    Alınan Beğeniler
    47
    Verilen Beğeniler
    0

arif olan anlar demişler :lol: bendende sana bi bravo

Üye
    cemre Avatarı

Son Giriş
    Saat
    Yaşadığı Yer
    Denizli
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

Çok geçmış olsun...

Üye
    çalıkuşu Avatarı

Gerçek Adı
    ARZU
    Son Giriş
    05.06-2018
    Saat
    10:33
    Yaşadığı Yer
    cennetten bi parça
    Alınan Beğeniler
    1
    Verilen Beğeniler
    1

arif abicim çok geçmiş olsun o anı8 yaşadıktan sonra kendine gelememen çok normal...ama sonra parmaklarının kaybettiği gücü ruhunun kazandığını göreceksin biz önümüze çıkan engelleri ezip geçtiğimiz için o bakışlar hiç sorun yapma sen abi

Forum Moderatörü
    Life Avatarı

Gerçek Adı
    ---
    Son Giriş
    28.03-2023
    Saat
    22:31
    Yaşadığı Yer
    Türkiye
    Alınan Beğeniler
    385
    Verilen Beğeniler
    412

geçmiş olsun arif abi üzüntülü günlerin geride kalmış mutlulukları yaklaşmışsın bundan sonrada mutlu olman dileğimle

Üye
    musab Avatarı

Son Giriş
    27.10-2008
    Saat
    23:07
    Yaşadığı Yer
    İstanbul
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

merhabalar önemli olan hayatı hep iyi yerlere çekmek sizde bunu yapmışsınız. Allah yardımcınız olsun. saygılarımla...

Üye
    arif33 Avatarı

Gerçek Adı
    Arif
    Son Giriş
    23.12-2009
    Saat
    Yaşadığı Yer
    mersin
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

çok teşşekürler arkadaş sağolun zaten bizim gibi insanların hayata bağlanmaktan başka çarelerinin olmadığını gördüm ama!! bazen kendi kendime '' keşke geriye dönüş olsa diyorum '' ama malesef yapacak bir şey yok hayata tüm gücümüzle sarılmak lağzım kolay gelsin....

Üye
    senol_buyukavcilar Avatarı

Gerçek Adı
    şenol büyükavcılar
    Son Giriş
    03.08-2014
    Saat
    15:33
    Yaşadığı Yer
    kırklareli
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

ARİF ABİ SANA ÇOK GEÇMİŞ OLSUN.BEN 17 YILDIR ENGELLİYİM VE HAYATIN BANA ÖĞRETTİĞİ ŞEY AİLEDEN BAŞKA HİÇ KİMSEYE VE HİÇ BİR SORUNU KAFANA TAKMAYA DEYMEZ.ZAMANLA HER ENGEL AŞILIYO...

Üye
    arif33 Avatarı

Gerçek Adı
    Arif
    Son Giriş
    23.12-2009
    Saat
    Yaşadığı Yer
    mersin
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

Teşşekür ederim arkadaşım sağolasın aynen dediğin gibi !!!!!!

Üye
    Eshat Avatarı

Son Giriş
    24.05-2017
    Saat
    00:15
    Alınan Beğeniler
    20
    Verilen Beğeniler
    6
    Blog Mesajları
    80

Arkadaşım toplumumuzun bu şekilde bilinçsizce davranması, bütün engelli olan arkadaşlarımızı üzmektedir. Burada bizim toplumumuza kendimizi iyi anlatmamız gerekmektedir.

Bir negelli olarak, toplumumuzun önyargılarında sıyrılması için, her zaman toplumun gözünde iyi bir yerde olmamız gerekmektedir. Bazı insanların engelli insan hiç bir işe yaramaz gibi düşüncelerin olması, toplumumuzdaki insanların engelliye bakış açısını ortaya koymaktadır.

Oysa, bir çok engellinin, bir çok konularda büyük başarılarının olduğu bir gerçektir. Bütün bu gerçeklerin olmasına rağmen, toplumumuzdaki bu görüş değişmemektedir. Engellilere fırsat verilmemektedir.

Üye
    GuLGuZeLi Avatarı

Son Giriş
    28.03-2009
    Saat
    00:57
    Yaşadığı Yer
    Avusturya
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

gecmis olsun. 4 parmak engell ama cok büüyk bi engel olacagini düsünmüyorum.
    Madem psikolojik olarka düzeldiniz . artik engelinizi kabullendiniz . Alet cantanizi geri alsaydiniz keske

Üye
    hazax Avatarı

Son Giriş
    04.01-2010
    Saat
    15:49
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

Panthera: hafif, agresif ve zarif aktif tekerlekli sandalye...
    Alıntı Alıntı Yapılan Kişi: arif33 Mesajı Gör
    lafım şu ki, türk toplumu daha özürlüleri tanımıyor, tanımak istemiyor.
    herkese selamlar
    Mrb Sevgili Büyüklerim Küçüklerim ve yaşıtlarım, ben Allah'a şükür özürlü değilim ve gene Allah'a şükür ki engelli olan siz abllarımı abilerim ve kardeşlerimi anlayabiliyorum insanın sizin hissettiklerinizi hissetmesi çok zor ancak diğer insalarla etkileşim içinde olmadığı zaman sizin yaşadığınız duygunun %30 una yakşlaşık bir değerde hissedebiliyor.

Ve Söylediğiniz Son Cümle Türk kardeşlerimi bilemiyorum ama ben bir Kürt olarak Engelli kardeşlerimi ne engelli oldukları için horgördüm aksine kendime daha yakın tuttum, ziyaret ettim ve onların yani szilerin bu azimli davranışalrınızı diğer popülasyonlardaki bireylerle paylaştım. SİZLER NE YANLIZ NE DE YANLIZLIĞA MAHKUM İNSANLARSIN SİZLER BU EVRENIN EN ÖENMLİ PARAÇALARINDANSINIZ. ALLAH KATINDA YERINIZDE BIZIMKINE GÖRE DAHA BUYUK OLACAKTIR.

Nice "O" anlar daha var ancak sadece bunlar bazıları bu azimli davranışlarınızdan dolayı hepinizi kutlar ve saygılarımı sevgilerimi sunarım.

[Merak edenler için; Lise 1 öğr./ istanbul-Bağcılar/ Web Master/ Mekatronik Müh. Adayı ] Herkese iyi günlerimi sunuyorum.