TEKSAN İnovatif Medikal Ürünler İstanbul, Bursa ve İzmir'de
Toplam 7 mesajın 1-7 arasındakiler
Buraya tıklayarak yazıları büyültebilirsiniz Buraya tıklayarak yazıları küçültebilirsiniz
    Üye
    imdat65 Avatarı

Gerçek Adı
    imdat
    Son Giriş
    28.06-2010
    Saat
    22:28
    Yaşadığı Yer
    ankara
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

Zaten Değerlendirdiniz! 0
    STAR, dünyanın en güvenli, en sağlıklı, en konforlu ve en dayanıklı tekerlekli sandalye minderi.
    10 mart 1965 & 10 mart 1995 iki tarih biri dünyaya geldiğim diğeri dünyamın karardığı tarih
    10 mart 1995 te görev icabı mardin bölgesinde bulunuyordum. ben ve timime verilen görev icabı mayınlı bölgeyi temizlerken mayına basma sonucu (PKK döşediği mayın) sol ayağımı diz altından kaybettim.
    Şuna inanıyorum ki öldürmeyen allah öldürmüyor arkadaşlar ve herzaman şükrettim, ne isyankarlık ne de hayata küsme bunlar benim mizacıma ters lugatlar hayat benim için kaldığı yerden devam ediyor o tarihten sonra sadece hayatımda birtek değişiklik oldu iki ayağım varken tek ayakla hayat mücadeleme 15 yıl devam ettim allah ömür verdiği sürecede devam edeceğimm.

HAYAT HERŞEYE RAĞMENNN YAŞAMAYA DEĞERRRRRRR
    SAYGILARIMLAA

Üye
    PRENSES Avatarı

Son Giriş
    02.03-2016
    Saat
    12:13
    Yaşadığı Yer
    Ankara
    Alınan Beğeniler
    6
    Verilen Beğeniler
    0

İlginç bir tesadüf olmuş. Doğum gününüz ve kaza geçirdiğiniz gün aynı. Sizinde dediğiniz gibi buna da şükür yaşıyorsunuz veya daha kötü durumda da olabilirdiğiniz. Yaşama sevincinizi ve azminizi kaybetmemeniz dileğiyle. Herşey gönlünüzce olsun.

Üye
    sadık Bayram Avatarı

Gerçek Adı
    sadık
    Son Giriş
    30.05-2010
    Saat
    10:42
    Yaşadığı Yer
    Rize/ fındıklı
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

allah şükür ki yaşıyorsunuz beterin beteri var ya düşündüğünüz müddetçe halinize şükreder mutlu bir hayat sürersiniz inşallah.nasıl olursan ol hayat çok tatlı.......

Üye
    RAVZA54 Avatarı

Son Giriş
    Saat
    Yaşadığı Yer
    sakarya
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

geçmiş olsun ewt hayat herşeye ragmen yaşamaya deger

Yasaklı Üye
    kayaozesen Avatarı

Gerçek Adı
    DADASH
    Son Giriş
    11.09-2015
    Saat
    12:37
    Yaşadığı Yer
    erzurum
    Alınan Beğeniler
    1
    Verilen Beğeniler
    0

geçmiş olsun var boyle tesadufler benim arkdaşımda doğum gününde baba oldu çocuk izin bez felan almaya giderken kaza yaptı öldü hem kendi doğum günüydü hem ölüm günü oldu oğlu babasının doğum ve ölüm gününde dünyaya geldi ((

Üye
    bahira Avatarı

Gerçek Adı
    SELİM
    Son Giriş
    08.06-2018
    Saat
    13:26
    Yaşadığı Yer
    ADANA
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

çok geçmiş olsun.sebep olanların bütün planları hayatlarına mal olsun. kahrolsun.... lanet olsun.... yazıklar olsun...

Üye
    kuman Avatarı

Gerçek Adı
    otmar
    Son Giriş
    28.09-2012
    Saat
    01:24
    Yaşadığı Yer
    istanbul
    Alınan Beğeniler
    1
    Verilen Beğeniler
    0

Panthera: hafif, agresif ve zarif aktif tekerlekli sandalye...
    sevgili yaşdaşım (1 yaş fark) o olayda daha büyük dertlerle muzdarip olabilirdin. Onun için elbette şükür. Biliyorum.Bu tümceyi ben de -sorgulayarak- hep kendime söylüyorum.Ve bunu söylerken de ve daha büyük acıları görmekte iken de, kendi acıma bakıp bakıp üzüntüden kendimi alamadığımı biliyorum. Ama şu var dostum;demek ki bu bizim kaderimiz miş.(Sayım suyum yok, ben bu oyundan çıkıyorum diyebilsek ah keşke. Ancak bu mümkün değil. O halde acılarımıza bakarak ve onu gündemde tutarak, acı çekmekle ne kazanabiliriz? Hele bir de daha büyük acılardan kurtulduğumuzu düşünürsek.Geçmiş olsun. Elbette buna da şükür.