Hepimizde zorlu bir yaşam sürecinden geçiyoruz. Ama yinede herşeye rağmen hayatla olan mücadelemiz devam etmeli. Birdaha bu tür üzücü olaylar olmaz inşallah.
herkese çok teşekkür ederim. damdan düşenin halini yine düşen anlarmış
bazen soruyorum kader mi ihmal mi diye. tedbir alındıktan sonra taktir allaha kalmıştır.b izim olayda tedbir yok malesef.. kaç kuşağın içinde olduğu bir sınav... dedesi annesi ve kızım...
arkadaşlar bu durumu kabul etmek çok zor.. şu an yazarken bile ağlıyorum... imtihan dünyası ama allah kimseyi evledı ile imtihan etmesin.
Hepimizde zorlu bir yaşam sürecinden geçiyoruz. Ama yinede herşeye rağmen hayatla olan mücadelemiz devam etmeli. Birdaha bu tür üzücü olaylar olmaz inşallah.
geçmiş olsunnn
dua;
Çok geçmiş olsun kardeşim iyi ki çocuklar yaşıyorlar Allah şükür daha beteri de olabilirdi
buna şükret bundan sonrasını yaşamaya bak...
küçük kızımın burnu bile kanamadı.kardeşimin belinde kırık vardı allaha şükür iyi oldu.babam amcam da iyi.ama büyük kızım c7 omirilik felci oldu.
Ne diyeceğimi bilmiyorum çok etkilendim gerçekten çok zor bir durum.Allahû teâla kızınıza acil şifalar ihsan etsin.Yâr ve yardımcınız olsun.Geçmiş olsun...
Trafik kazalarıGeçmiş olsun. Allah şifasını versin inşallah.
ehliyet kullanmıyor ki aracları.. ah türkiye ah ah kanunlar ah... Allah yardımcınız olsun.
Acınız derin Allahtan size sabır niyaz ederim.
Ben bu siteyi kendimce GÖNÜL DOSTLARI nın buluştuğu acıların ve sevinçlerin paylaşıldığı bir ortam hazırladığı için çok seviyorum.Başta Oturan Boğa'ya ve siteye emeği geçen ve üyelerede teşekkürler,
tut ellerimden ey umut
içimde büyütürüm seni,
dualarla beslerim...
çektiğim besmele ninnidir sana..
bir bebek gibi başını beklerim..
ey umut,arala kapıları,
göster yüzünü...
bir çıkmaz girdaptayım,
tattım hüzünü...
dayandığım dalımsın,ağacımsın
yüreğime sal kökünü...
kanatlarından tutunayım,gökkubbeye çıkar beni,
bir tebessümün de yeter,yoksa bu ah yıkar beni...
sus..sakın söyleme varsa bile,
bildiğin gerçekleri...
ben sana güvendim sana dayandım.
karlı boranlı benliğimin..
yeşillensin etekleri...
ey umut söyle,
büyütmeli miyim seni...
yoksa üstüne basıp,
ezmeli mi...