Yaşadığınız talihsilikler ve hastalıklar gerçekten çok üzcü.. Velakin bu tür olayların ardından bakış açınızın değişmemesi çok güzel bir gelişmedir.
Herşeye rağmen hayat devam ediyor. Umuyoırum ki bu zamandan sonra gerşey gönlünüzce olur...
Yaşadığınız talihsilikler ve hastalıklar gerçekten çok üzcü.. Velakin bu tür olayların ardından bakış açınızın değişmemesi çok güzel bir gelişmedir.
Herşeye rağmen hayat devam ediyor. Umuyoırum ki bu zamandan sonra gerşey gönlünüzce olur...
gecmiş olsun
bende kardeşimi az kalsın doktor hatası yüzünden kaybediyordum!!
senin durumunu senden başkası anlıyamaz allah sabır versin
Çok teşekkür ederim, hayat devam ediyor. allah beterinden saklasın diyorum. Bu halimize şükür.
geçmiş olsun.umarım bundan sonraki günlerin daha güzel daha bereketli geçer.rabbim herkeze hayırlar eylesin.en karanlıktaki arkadaşımıza nuruyla ışık verip aydınlıga ulaştırsın
Güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim. Geçen ay sürekli ertelediğim ameliyatımı nihayet bütün cesaretimi toplayarak oldum. Sol kalça protez takıldı, şuan tek bastonla yürüye biliyorum, sanırım ben biraz acele ediyorum bir an önce eski günlerdeki gibi yürümek istiyorum. Allah hepimizin yardımcısı olsun.