@GRAHAM BELL
Farkındaysan ben de şakana şaka yapıyorum.Severim seni, teşekkür ederim.
![]()
@GRAHAM BELL
Farkındaysan ben de şakana şaka yapıyorum.Severim seni, teşekkür ederim.
![]()
Dış işlemciyi takalı 2 ay oldu. Bire bir konuşmalarda karşımdakini iyi anlayabiliyorum. Sadece bir kaç kişi kendi aralarında konuşmaya başlayınca anlayamıyorum o kadar. Onda da bazı kelimeleri anlayabiliyorum gerçi. Telefonda ise şimdilik idare edebiliyorum. Hala bazı kelimeleri anlayamıyorum ama bu da zamanla düzelir sanırım.
İşitme cihazı kullandığım dönemle kıyaslayacak olursak şu anki durumum o zamankinden daha iyi. İkinci programlama da yapıldı ve ona uyum sağlamaya çalışıyorum. Bir de canım voleybol oynamak istiyor 😁 ama işte cihaz zarar görebilir diye düşündüğümden yapmıyorum.
gozun aydin yucel masallah 2 ayda cok guzel gelismeler
dahada iyi gelismeler olur
bir telefonu anlama ugruna taktirmistim ben koklear implanti ama maalesef sesler bagirirken hicbir kelime anlayamamistim
tabi dedigin gibi isitme cihazina gore daha iyi anlama oluyordu genede dudak okumadan hic anlamadim konusmalari kullandigim muddet zarfinda ne kadar gayret etsemde
bu da kendimi bildigimden beri ileri isitme kayipli oldugumdandi galiba
aman voleybol filan deme cok iyi koru koklear implanti
dis islemci bozulursa gider yenisini alirsin masraf olsada gene duyarsin
ama
ic parcada sikinti oldumu o kulakla koklear implanti kullanamiyorsun
kulak olu oluyor
obur kulagi feda etmek kolaymi
cok az duysada isitme cihaziyla sesleri duyarsin obur kulakla lazim oldugunda dis islemcide sorun oldugunda
Selam nur 1ay içerisinde bende koklear implant ameliyatı olacağım Dr çağlar bey yapacak sağ kulak sıfır sol yüzde 15lerde olmam gerek ve olacağım ama çok korkuyorum şu an Dr çağlar Batman'ın hastası olan senin yazını görünce yazmak istedim Doktorum muhteşem bir insan önce Rabbime sonra çağlar beye güveniyorum inş.bende senin Gibi güzel sonuçlar alıp güzel kelimelerle benim gibi korkan insanlarin yüreklerine su serperim😊🤗
Teşekkür ederim