@Esdesdy
Merhaba dönüş yaptığınız için teşekkürler.
Ekim ayında tekrar test yaptırabildinizmi yoksa 6 aydaki iyileşme sizi ikna ettimi.
4500 euro dan bahsediliyor bu doz doğrumudur.
Merhaba. @EDZENGE. Lütfen rica etsem tedavi ile ilgili bilgi vere bilir misiniz?
Azerbaycandan katılıyoruz. Yeni tedavi yöntemlerinden bilgi verirseniz seviniriz ve duaçı oluruz
Rabbim hepimize acil şifalar versin
@Aidin
Merhaba bende şu anda arayış içindeyim.
Bu yöntemi arkadaş (üstteki tazışmadaki)uygulamış fakat çokda faydasını görmemiş anladığım kadarıyla.ben gittiğim doktorların hepsine bu yöntemi soruyorum henüz deneysel aşamada daha çok erken yanıtını alıyorum.oğlum 8 yaşında ve iki kulağında işitme kaybı var cihaz kullanıyoruz widex marka.tedavi alternatif de olsa bilimsel de olsa lütfen paylaşın bilgilendirin.
Merhaba arkadaşlar işitme için cem devgeye başka basvurup olumlu sonuç alan var mı acaba?
Herhangi bir gelişme mevcut mu
Bir gelişme var mı ?
İşitme kaybı olan kızıma kök hücre tedavisi yaptırdım Dr cem devge mucize birisi kendisini kac yıldır takip ediyordum başarılarını hep duymuştum kızım 5 yaşından beri cihaz kullanıyordu hucre tedavisi yapıldığı günden bu yana cihaz takmadik o kadar başarılı oldu . Dr CEM DEVGE çok başarılı kesinlikle isitme kaybı olanların bu mucize Dr cem devge ye gitmeleri gerek umut ışığı oluyor. Hucre yenilemesi çok başarılı bir ameliyat .CC tıbbi saglik hizmetleri 0507 3033843
Bu tedavi hiç işitmiyen tek kulaktada fayda sağalmı aekadaşlar