evet bende tavsiye ederim
ve söz mühendisi - hasan çep'in eserini öneririm bakınız: Söz Mühendisi ? ersin'in günce şeysi
"biz acılarımıza aşık insanlarız.." doğru!
evet bende tavsiye ederim
ve söz mühendisi - hasan çep'in eserini öneririm bakınız: Söz Mühendisi ? ersin'in günce şeysi
"biz acılarımıza aşık insanlarız.." doğru!
Ve Dağlar Yankılandı....Khaled hosseını
Timurlenk - Bozkırların Son Göçebe Fatihi
Yazar: Beatrice Forbes Manz
Eyvallah 2/hikmet anıl öztekin
İncir Kuşları - Sinan Akyüz
İstanbul Hatırası-Ahmet ÜMİT
Engereğin gözü && Zülfü Livaneli
Köy Enstitüsü Yılları-Talip APAYDIN
Köy Enstitüsü Yılları, bu kurum içinden yetişen bir yazarın, Talip Apaydının kaleme aldığı, öğrencilik yıllarına ilişkin anılarından oluşuyor. Köy Enstitülerinin kurucusu Hakkı Tonguç la son görüşmelerinde, Tonguç un Enstitüye nasıl girdiniz, nasıl okudunuz, bu duruma nasıl geldiniz, biriniz bunu anlatın sözü üzerine,“Geç de olsa, ben bu görevi yerine getiriyorum diyen Apaydın, her zamanki duru ve içten anlatımıyla Köy Enstitüleri gerçeğini birinci ağızdan aktarıyor.
Dönüşüm-Franz Kafka
Hayvanlardan Tanrılara Sapiens-Yuval Noah Harari
Kara Ateş (Dark Saga serisin 6. kitabı) - Christine FEEHAN
Onlar sonsuzlukta ruh eşlerini arayan karanlığın efendileriydiler.
Darius, daha turne grubuna katılmayı kabul ettiği gün onu uyarmıştı. Tempest onun acımasız dudaklarını, sert hatlı yüzünü ve karanlık gözlerindeki ruhsuz boşluğu gördüğünde bu uyarının ne anlama geldiğini sormaya korkmuştu.
Son Dilek - Andrzej Sapkowski
Aliya İzzetbegoviç - Köle Olmayacağız.
Aşk Türü'nde;
Mürvet Sarıyıldız - İki Camii Arasında Aşk,
Ahmet Günbay Yıldız - İstanbul Yüzlü Kadın,
Goethe - Genç Werther'in Acıları.
Dini Tür;
Salih Suruç - ALLAH'IN ELÇİSİ HZ. MUHAMMED (S.A.V)'İN HAYATI
Anlaşılan o ki tavsiye kitaplar alacağımız arkadaşlar edineceğiz ;-)
Nietzsche Ağladığında... Irvin D. Yalom (10 yıl önce okumuştum tekrar okudum. 10 yıl önce de etkilenmiştim ama şimdi daha farklı bir bakış açısıyla farklı çıkarımlarım da oldu. Yine etkilendim. 10 yıl sonra tekrar okurum belki. Bana bu kitabı 10 yıl önce tavsiye eden arkadaşım @A_GEYiK'e de burdan teşekkür ederim)
Mustafa Kemal'in Sırrı... N. Fevzi Bilir (Şiddetle tavsiye ederim)