TEKSAN İnovatif Medikal Ürünler İstanbul, Bursa ve İzmir'de
Toplam 4 mesajın 1-4 arasındakiler
Buraya tıklayarak yazıları büyültebilirsiniz Buraya tıklayarak yazıları küçültebilirsiniz
    Üye
    güven16 Avatarı

Son Giriş
    25.08-2011
    Saat
    04:52
    Yaşadığı Yer
    bursa
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

Zaten Değerlendirdiniz! 0
    STAR, dünyanın en güvenli, en sağlıklı, en konforlu ve en dayanıklı tekerlekli sandalye minderi.
    slm 2005 yılın daiş kazası sonucu sol gözümü kaybettim yde kırk iki raporum var bana işkazası aylığı bağlanırmı yanıtlarsanız sevini rim

Üye
    ipeksi Avatarı

Gerçek Adı
    fevzi
    Son Giriş
    Bugün
    Saat
    17:27
    Yaşadığı Yer
    istanbul
    Alınan Beğeniler
    18
    Verilen Beğeniler
    2

Öncelikle bağlı bulunduğuz sgk müdürlüğüne gidip iş kazası bildiriminin yapılıp yapılmadığını öğrenmeniz lazım ancak sgk müfettişleri gelip iş kazası olduğunu tescil ederlerse iş kazası sayılır.sırasıyla süreci yazayım bende yaşadım çünkü;
    -sgk müdürlüğünün (bağlı olduğunuz) iş kazası bölümüne gidip iş kazası takip dilekçesi vereceksiniz
    -Sgk iş kazası olduğunu tescil etmek için iş yerinize müfettiş gönderip rapor tutturacak şahitler dinlenip olay incelenecek
    -İş kazası olduğu tescil edilirse Sgk sizi devlet hastanesine sevk edip malüliyetinizi tespit ettirecek, sağlık kuruluna gireceksiniz
    -Hastane sağlık raporunuzu bağlı olduğunuz sgk ya onlarda ankara sgk sağlık kuruluna gönderecek kesin onayı onlar verecek sonra bağlı olduğunuz sgk müdürlüğü maluliyetiniz oranında sürekli işgöremez geliri bağlayacak

Bütün bu süreç yaklaşık 1 yıl sürüyor şansınız yanınızda olursa 7-8 ayda bitirirsiniz çünkü 8ay müfettiş bekleyenler oluyor

Genel Yayın Yönetmeni
    OturanBoğa Avatarı

Gerçek Adı
    Bülent
    Son Giriş
    Bugün
    Saat
    18:36
    Yaşadığı Yer
    İstanbul
    Alınan Beğeniler
    3.873
    Verilen Beğeniler
    4.127

Ek olarak şunu söyleyebilirim ben de: İş kazasından dolayıo sürekli iş göremezlik geliri bağlanmasında zaman aşımı söz konusu değildir.

Ayrıca, işverene tazminat davası da açabilirsiniz. Bunun için zaman aşım süresi 10 yıldır.
    - Arkadaşlar, lütfen sorularınızı özel mesajla iletmek yerine ilgili foruma yazarak cevap arayın. Böylece hem soru-cevaplardan herkes yararlanır hem de en doğru cevaba en hızlı şekilde erişmiş olursunuz.
    - Lütfen sorunuza cevap aldıktan, bir sorununuza çözüm bulduktan sonra dönüp gitmeyin. Siz de başkalarına yararlı olmak için bilgilerinizi, tecrübelerinizi, duygularınızı paylaşabilirsiniz. Unutmayın, siz nasıl yana yakıla cevap arıyorduysanız, başkaları da içine düştüğü açmazdan çıkmak için aynı hararetle sorularına cevap arıyor...

Üye
    güven16 Avatarı

Son Giriş
    25.08-2011
    Saat
    04:52
    Yaşadığı Yer
    bursa
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

Panthera: hafif, agresif ve zarif aktif tekerlekli sandalye...
    arkadaşlar verdiginiz bilgiler için teşekkür ederim ben işkazası geçirdiğimde dava açtım sonra avukatım tarafından kandırıldım diye bilirim yani anlaşma yoluna gidildi ozaman müfettişler işkazası geçirdiğim fabrikaya gelip denetleme yaptılar yani işkazası oldugu ortada ama alaşma yoluna gidildiği için bu bir engel teşkil eder mi bilmiyorum ozaman ki raporum yüzde kırkiki idi ayrıca işyerinde kamyon şöförüydüm solgözümü kabedin ce ehliyette iptal oldu şu an ne yapmam gerektiği hakkın da hiçbir bilgim yok beni aydın latırsanız minnet tar olurum güven ulutaş 05353364657 bu benim numaram face de aynı yani güven ulutaş